Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to jo Jani. To chápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 CMF: Ty už máš novej noutas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hrábě: a to máš jako předkr vid?Rostiku: měl jsem tučnou ryby a šopskej salát No to není přece hřích ne? Vynikající jídlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Rosto: nemáte fotečky z dneška? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Mam Romci ten co jsem mela predtim v Brne Takze novej ani ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 HF: Hele smudlo pristi week se asi budu stavovat v Brne... nedame sraz? To by neměl být problém Pak napiš kdy, kde a v kolik !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Bohužel. Vytáhl jsem foťák ven a on se zamlžil a Lumyn chvátal na nějaký narozky,tak ni. Vemu ho až k tobě co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 To by neměl být problém Pak napiš kdy, kde a v kolik !!! Urcite bych se ozvala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Hrábě: a to máš jako předkr vid? Jo a druhej chod bude zítra oběd u našich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zase knedlíky zelí ????? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Urcite bych se ozvala To doufám a těším se Jenom v neděli +/- hoďku od 12:00 do 13:00 jsme s mladým v solné jeskyni !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kamarad se chlubil autickem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobry vecer panove a damo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kuci: dnes jsem koupil od kluka z fora takovou vodičku na hlinikovy kola a je to naprostá bomba! Stoji to 200,-Kč ale dělá zázraky.Já jsem z toho unešenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zase knedlíky zelí ????? To není vyloučený ale nevím páč jsem se neptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Ahoooj Jiri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 CMF: sice starší datum výroby ale pořád pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Tak to EVO je luxusni zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kuci: dnes jsem koupil od kluka z fora takovou vodičku na hlinikovy kola a je to naprostá bomba! Stoji to 200,-Kč ale dělá zázraky.Já jsem z toho unešenej Vyzkoušíme ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Kuci: dnes jsem koupil od kluka z fora takovou vodičku na hlinikovy kola a je to naprostá bomba! Stoji to 200,-Kč ale dělá zázraky.Já jsem z toho unešenej to jsem si taky koupil na RSo ale jeste jsem to nestacil pouzit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Romi: Toe devitka Jiri: Myslim ze uz jsem tady o nem psala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Zdravím pána co nás asi dva měsice lakoval s Loganem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobry vecer panove a damo čau sousede. Prej si vyhrál BMW ,?? Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jiři: Tys to ještě ani jednou nevyzkoušel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 čau sousede. Prej si vyhrál BMW ,?? Je to pravda? napul vyhral,napul koupil.Kamarad mi pomohl,tak jsem ho musel vyplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.