jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No ještě k těm fuglovkám. Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem vozů ze země vycházejícího slunce, ale v okamžiku, co jsem viděl "na živo" novou Hondu Legend si říkám, že bych do toho asi vážně šel... jojo,ta se mi taky mooooc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jojo,ta se mi taky mooooc líbí Docela mazel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ježiškote...tos teprve vstávala,jo? Teda CMF...že se nestydiš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 cenu bych viděl tak do 300 tisíc. Za ty penize se dneska nechaji poridit uz celkem slusny hracky, treba i nejaky zadokolky to uz ale ofsem neni skoda ze, nebo neco prumerny rychlyho s haldexem coz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Bry ranko Ahoj kočko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Romariooo: Ted nee cca pred pul hodinkou Spidi: Achoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak přijed a dám Ti dobrej obídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Romarioo: To by byl sakra drahej obed Ale co mas dobryho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak přijed a dám Ti dobrej obídek Platí nabídka i pro nás...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Kluci nezlobte se ale Janinka se neozvala a tak jsem to musel sežrat.A pak na oběd už je stejně pozdě,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jinak k obědu se podávala bramborová kaše s lososem a citronkem.K piti bohužel jen Radegast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Kluci nezlobte se ale Janinka se neozvala a tak jsem to musel sežrat.A pak na oběd už je stejně pozdě,ne? to sem čekal že se na nás vybodneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jinak k obědu se podávala bramborová kaše s lososem a citronkem.K piti bohužel jen Radegast jíš ty taky něco jinýho než lososa?To já bych si moc nepošmák,bo ryby moc nemusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to sem čekal že se na nás vybodneš Njn, normálka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Romariooo: Hm a ja se zrovna oblikala ze dorazim ... tak nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 KDYŽ CMF SE UMÍ ASPON PĚKNĚ SMÁT... a co s Váma? zas by jste se pak třeba nechtěli vrátit k rachotě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak jo Carymary...a nezapomen že miluju sukynky a podvazky...s tim obědem si nedělej hlavu.Udělám Ti vše co Ti na očich uvidím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Romariooo: Milujes sukynky a podvazky? A co ja s tim? Me jde o obed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak jo Carymary...a nezapomen že miluju sukynky a podvazky...s tim obědem si nedělej hlavu.Udělám Ti vše co Ti na očich uvidím... Fíííha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Romariooo: Milujes sukynky a podvazky? A co ja s tim? Me jde o obed tak víš co,nic není zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak si to vem na sebe a přijed...přijedu si pro Tebe na kraj Hradce...jo! A miluju černou barvičku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak víš co,nic není zadarmo Hm hm nemas hlad ze by jsme nekam zasli na jidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak si to vem na sebe a přijed...přijedu si pro Tebe na kraj Hradce...jo! A miluju černou barvičku ... A co jeste by si pan pral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hm hm nemas hlad ze by jsme nekam zasli na jidlo? jsem pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.