Březen 21, 200916 r brou noc, jsem po dnešku unavenej až až.....už ted tady usínám na klavesnici...čau Se nedivim,když jste pařili s dědou co??
Březen 21, 200916 r Autor Se nedivim,když jste pařili s dědou co?? Ti mladí už taky dneska nevydrží to co dřív my
Březen 21, 200916 r Jenomže to naše trénování bylo podstatně lacinější než dneska No to mi povídej. Pivo za 1,80 Rum za 2,50 atd.
Březen 21, 200916 r Autor No to mi povídej. Pivo za 1,80 Rum za 2,50 atd. Ale když se posune ta desetinná čárka tak by to tak nějak i odpovídalo dnešku
Březen 21, 200916 r Ale když se posune ta desetinná čárka tak by to tak nějak i odpovídalo dnešku Přesně jak říkáš. Všechno je 10x dražší. A platy nic moc
Březen 21, 200916 r To jo. Když vidíš kolik někteří berou. Třeba šéf Čezu co? Na co ty prachy potřebuje. Zabezpečuje několik rodin nebo co. Dělá si zásoby až ho vykopnou aby nemusel makat. No ale takový lidi nemakaj.
Březen 21, 200916 r http://tn.nova.cz/zpravy/Viděli jste to? Krétena! Ten Landovský, To je dobrý hovad....... Komedianti no , co byste chtěli.
Březen 21, 200916 r Autor Třeba šéf Čezu co? Na co ty prachy potřebuje. Zabezpečuje několik rodin nebo co. Dělá si zásoby až ho vykopnou aby nemusel makat. No ale takový lidi nemakaj. Ten má za jeden rok na svým postu tolik, že by jeho rodina už nemusela makat několik generací
Březen 21, 200916 r Ten má za jeden rok na svým postu tolik, že by jeho rodina už nemusela makat několik generací No právě. A kdo jim dává ty platy ? Snad ne oni sami. Tak jsou některý lidi asi kokot........ nebo to nechápu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.