Romariooo Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Loučím se s Váma kluci.Dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Dobrou a zítra čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 21. Březen 2009 Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 Jdu taky do pelechu. Čau všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2009 (editace) Dobrou pánové Editováno: 21. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobre nedelni mrazive ranko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdar chlapí, tak jsem se pustil do renovace koupelny.... sousedům pod námi tam jaksi trochu zatéká přes náš sprcháč....ta se to musí udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobrý ráno pánové a popř. dámo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobré ránko...nechápu to ale dnes jsem vstávál před půl hodinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já taky Romane. To jsme si zase jednou naspali co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Rosto.Já mám pocit jakoby mě převálcoval kamion.Snídám a nejraději bych se do ty postele vrátil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No to mi povídej. Včera jsem ležel celej den pod autem a není nic na těle co by mě nebolelo ty woe... : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pernikař: at Ti to jde od ruky.Všechno děláš sám nebo Ti někdo pomáhá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Lukáš je šikovnej, tak asi sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Romane jdu chvilku do garáže uskladnit gumový koberečky. Tak za chvilku jsem tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jasná zpráva.Já jsem chtěl odpolko taky trošku vyčistit auto ale venku je zataženo a přiští týden má propršet či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dobrý ráno .jak se tu máte?? mě je ještě zle po včerejší noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Čau čau. Já nepařil, takže vše OK. Roman: Tak jsem tady. Mám to vypucovaný jak z továrny až jsem se toho lekl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: co máš v plánu dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 x.luky : Tys byl s klukama včera chlastat v MB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: co máš v plánu dál? Jak to myslíš ?? dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Co budeš dělat dál dneska? Nebo máš v plánu jen relax? Já ted píšu s mladym diktát a je to docela fuška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Pernikař: at Ti to jde od ruky.Všechno děláš sám nebo Ti někdo pomáhá? já to vše vybourám pak příjde známej udělat izolaci připravit to na vaničku a pak to dodělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ne. Dnes bic nedělám. Po obědě přijdou sousedi doslavit 1/2 narozky, tak to tady musím přetrpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 já to vše vybourám pak příjde známej udělat izolaci připravit to na vaničku a pak to dodělám... Dyť jsem říkal, že je Lukáš šikula ne? Pak hoď foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.