Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Aspoň to vyběháš ne? no v tomhle stavu bych radši neběhal asi umřu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: koukal jsem na Tvou fotku jak jseš tam s nějakou slečnou...to je ta co s Tebou čeká mimčo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ovi: peklo?...no jo no...hlavně že Ti neni blbě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarec pane!no ani se neptej sam si to potom poradne nepamatuju... brutal ale nepovídej myslel sem spíš to, kvůli čemu sme opustili Kolibu, našli ste je někde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: koukal jsem na Tvou fotku jak jseš tam s nějakou slečnou...to je ta co s Tebou čeká mimčo? s tou žádnou společnou fotku nemám, takže spíš ne jinak nevím kterou fotku myslíš, dával sem sem několik fotek pokud tam sem v obleku a oranžový košili, tak to je spolužačka ze střední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: je to v mém vlákně! Osobní fotečky lidiček na foru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ovi: peklo?...no jo no...hlavně že Ti neni blbě. trochu jeste jo...rano sem se probudil vylitej jak konev Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rome, tak to bude ta spolužačka kua mě bolí hlavička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ale nepovídej myslel sem spíš to, kvůli čemu sme opustili Kolibu, našli ste je někde? jj nasli ale pojistkou to nebylo.... nevim.. a chudak Kacka me vezla jeste domu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rome, tak to bude ta spolužačka kua mě bolí hlavička mi povidej taky jeste neco cejtim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj nasli ale pojistkou to nebylo.... nevim.. a chudak Kacka me vezla jeste domu.... ta z toho musela bejt dobře v šoku, co tak hlavně že se to rozchodilo! na Kolibě bylo ale krásně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kuci: chce to česnečku a pořádnou s opečenym chlebíkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 česnečku nééé, po tý mi je blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: nevíš co je dobry woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ta z toho musela bejt dobře v šoku, co tak hlavně že se to rozchodilo! na Kolibě bylo ale krásně no pozor nerozchodilo! zadek nesvitil jen mlhovky a prostredni brzda a blinkr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kuci: chce to česnečku a pořádnou s opečenym chlebíkem. okurky a cinskou polivku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no pozor nerozchodilo! zadek nesvitil jen mlhovky a prostredni brzda a blinkr... ty woe a to jí nechali jet jo? to sou divný auta ty italové.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak jsem po obídku a přežranej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 mám hlad a nevím co si dát.. navíc nevím jestli bych zvládnul vařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ty woe a to jí nechali jet jo? to sou divný auta ty italové.. no oni tam uz nestali potom.... tak nevim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 mám hlad a nevím co si dát.. navíc nevím jestli bych zvládnul vařit me se zase nechce stat - radeji sedim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no oni tam uz nestali potom.... tak nevim.... aha, tak to je hustý je Bóbika asi ukecal ne nebo spíš stačilo když na ně dejchnul me se zase nechce stat - radeji sedim .... a to já zase ležím ještě v postýlce asi si objednám pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no nevim jak to dokazali ale probehlo to tak... ty brdo by me zajimalo kolik jsme toho rumu meli.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) já bych to snad ani vědět nechtěl ale vzhledem k tomu, že pak už neměli, tak asi dost já měl dobrej mix - první panák rumu doma, pak mi objednal mates ruma a pak už sem jel v zelenejch no a pak ještě s Petrem Beama nebo co to bylo je tady po MB nějakej rozvoz pizzy? Editováno: 22. Březen 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.