Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Vy budete mit mimi? Tyyy joo gratulujuuu Neboj zensky v tomhle obdobi byvaji citlivejsi nez obvykle a vytoci je kazda blbost to bude ready Ja v Praglu makam no Mela jsem letet do Irska ale tesne pred odletem mi to neklaplo tak mi PHA zbyla jako posledni moznost... no ze by se mi tu nejak extra libilo se rict neda... už to tak vypadá no díky ovšem přítule z toho moc nadšená není, je jí 21 a prej jí to zkazí život.. takže docela mazec.. a co tam děláš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to se máš. Taky chci sobotu Ani ne Delam soboty a misto nich mam volne pondelky ... a ted co je lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 už to tak vypadá no díky ovšem přítule z toho moc nadšená není, je jí 21 a prej jí to zkazí život.. takže docela mazec.. a co tam děláš? No je fakt ze toe dost brzo... ale tak vzdycky se da najit nejake reseni Jsem prodejce tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ani ne Delam soboty a misto nich mam volne pondelky ... a ted co je lepsi taky zajímavej systém ale aspoň si v pondělí můžeš něco zařídit - lékaře, pošta atd takže to taky není zas tak od věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ani ne Delam soboty a misto nich mam volne pondelky ... a ted co je lepsi Asi volný sobotz viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No je fakt ze toe dost brzo... ale tak vzdycky se da najit nejake reseni Jsem prodejce tady nj, zase motorky, co jinýho se u tebe dalo čekat žejo v dnešní době to možná brzo je, ale stalo se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky zajímavej systém ale aspoň si v pondělí můžeš něco zařídit - lékaře, pošta atd takže to taky není zas tak od věci To je sice pravda ale nemuzu takhle v patek nikam vyrazit... nemuzu na zadny srazy a nic... v tomhle ohledu toe uplne na nic. Nikdo se mnou v pondeli nikam za zabavou nepojede pac vetsinou jsou vsichni v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosta: Asi tak nejak Dakii: Ted uz nema cenu nad tim premyslet ... presne tak stalo se Nooo u motorek noo vsak me znas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no jdu si dat dvacku.... jsem pekelne stahanej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no jdu si dat dvacku.... jsem pekelne stahanej.... Brooou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no jdu si dat dvacku.... jsem pekelne stahanej.... To máš z toho Havana Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a mě přivezli pizzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Na chvíly se s vámi rozloučím přátelé. Půjdu ještě do garáže něco doladit. Zatím čaues. Jani: Pa pa. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Tak si nech cvachtat Rosti ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 díky je výborná a aspoň nemusím vařit pěknej vítr ve šrajtofli po včerejšku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 díky je výborná a aspoň nemusím vařit pěknej vítr ve šrajtofli po včerejšku Ty umis varit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: jasný že umím vařit a nejen vodu na kafe ahoj Spidi, jaká je neděle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 díky je výborná a aspoň nemusím vařit pěknej vítr ve šrajtofli po včerejšku to mi povidej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj kamarádi... zdarec pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Nekecej ze zvladnes i kafe? Spiduli ahooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to mi povidej... 12kil v pr.. tzn. prokalenej litr, páč 2kila stál steak.. nešel sis dát dvacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ahoj Spidi, jaká je neděle: Ahoj Dakie, dopoledne byla slunečná, ale teď se zatáhlo a docela ochladilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Nekecej ze zvladnes i kafe? kuřecí na milion způsobů, vepřový na 10.. snažím se, Plzeň mě vyučila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 12kil v pr.. tzn. prokalenej litr, páč 2kila stál steak..nešel sis dát dvacku? spim u tv a mam vedle seba notas..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.