Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kuřecí na milion způsobů, vepřový na 10.. snažím se, Plzeň mě vyučila Uzasny... tebe chci doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarec pane! Zdar Ovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Spiduli ahooj Ahoj Jani... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Dakie, dopoledne byla slunečná, ale teď se zatáhlo a docela ochladilo... heh, já si dopoledne nepamatuju, páč sem spinkal byl si včera někde? tak sem pizzu ani nedojedl, nějak mi po ní není dobře za hoďku mám bejt na tom tenisu, já tam fakt asi chcípnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Uzasny... tebe chci doma jen kvůli jídlu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jen kvůli jídlu? Ehm samozrejme ze neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ehm samozrejme ze neee tak s tím bysme měli něco udělat ne zítra máš volno, tak přijeď do Bolky a já ti něco uvařím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: už zdravá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Musel bys prijet ty ja jsem nemocna Romi ahoj bohuzel toe horsi nez vceera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 heh, já si dopoledne nepamatuju, páč sem spinkal byl si včera někde? No já skoro celej den jezdil s mašinkou a pak skoro do půlnoci na pařbě v Brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Musel bys prijet ty ja jsem nemocna Romi ahoj bohuzel toe horsi nez vceera a co ti je? ještě si mi neodpověděla No já skoro celej den jezdil s mašinkou a pak skoro do půlnoci na pařbě v Brně... takže sis to užíval my byli na tom bowlingu a bylo to super, přitáhnul sem domů kolem 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jani tak to je mi líto.Potřebuješ někoho kdo se o Tebe postará.Máš antibiotika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Asi chripka ... bacil me bacil a nikdo se se mnou nechce potit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jani tak to je mi líto.Potřebuješ někoho kdo se o Tebe postará.Máš antibiotika? Mam tu akorat paralen ... potrebuju aspon srazit horecku pac v utery musim zase do prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 takže sis to užíval my byli na tom bowlingu a bylo to super, přitáhnul sem domů kolem 2 Jj, včerejší den byl naprosto parádní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: tak to je slovo do pranice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: tak to je slovo do pranice... Ktery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Asi chripka ... bacil me bacil a nikdo se se mnou nechce potit a to já bych se i potil s tebou by mi to nevadilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nikdo se se mnou nechce potit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj, včerejší den byl naprosto parádní... jo a včera sem celý dopoledne uklízel - lux, stírat, utřít prach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Ty i uklizis? Skoro dokonalej chlap hele Romiii: Toz co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Jani, on to za mě nikdo neudělá víš.. nejsem žádnej extra pořádnej, ale snažím se na tom pracovat co chybí k tý dokonalosti? Editováno: 22. Březen 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Pece o deti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já bych věděl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakii: Pece o deti to mi taky nedělá problémy, o víkendech sem hlídal bráchovi děti - Kačence je dneska 7 a Tomáškovi 13.května 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.