Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já bych věděl... Povidej jsem zvedava co z tebe vypadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to mi taky nedělá problémy, o víkendech sem hlídal bráchovi děti - Kačence je dneska 7 a Tomáškovi 13.května 4 Dobre dobre ale zase chodis do hospody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobre dobre ale zase chodis do hospody tjn, tady sem pečenej vařenej a když ne tady, tak v Brněnský knajpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tady ne....nepotřebuju anby to tady všichni četli.Pošeptám Ti to jako posledně u Mekáče v Brně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tjn, tady sem pečenej vařenej a když ne tady, tak v Brněnský knajpě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tady ne....nepotřebuju anby to tady všichni četli.Pošeptám Ti to jako posledně u Mekáče v Brně... A tam jsi mi septal co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: tak si asi udělám výlet do Prahe v který části bydlíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: tak si asi udělám výlet do Prahe v který části bydlíš? Jooo to se klidne stav... konecne bych videla nekoho znamyho Na P10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: že ten hambáč neměl chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: že ten hambáč neměl chybu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Daku, jedeš tedy do Prahy dneska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no nic, musím zmizet na ten tenis, to zas bude dneska vostuda! není mi vůbec dobře po včerejšku.. CMF: s tím něco spácháme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Daku, jedeš tedy do Prahy dneska??? Luky, to by asi nebyl dobrej nápad po včerejšku bude mi stačit ten tenis teďka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no nic, musím zmizet na ten tenis, to zas bude dneska vostuda! není mi vůbec dobře po včerejšku..CMF: s tím něco spácháme To jsem zvedava Ahoooj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zatím ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No dobrý den Michale (ovi) už jsi tý kamarádce oplatil ten včerejší vtípek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarek ne ne jen sem si tam zajel.... co cesta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 takže už cajk, to je dobře v půl čtvrté jsem byl v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 brej den všem To Bobik: já v půlčtvrté vstával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 zdarek ne ne jen sem si tam zajel....co cesta? čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 me by zajimalo kde je zavada..... jinak uz cajk - sem pekne vystrizlivel kdyz jsem si predstavil ze sem stratil vsechny karty doklady i od auta.... atd. ... ale bylo mi divny ze bych jako nekde nechaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku zdarek pani! si pis - v tu chvili treba celej trolejbus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zavada nevim - jedna zarovka praskla, druha v pohode, ale nesviti - zatim neni čas na to ABY TO NĚKDO OPRAVIL. Takže zatím pohoda - prostě nejezdím. Eště sem tak přemýšlela, jestli to nemůže být tím, jak sem vzala jednu díru když sem jela do Bolky - že by jako někde nějaký kontaktíky se povolily... No nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku jinak ti musim moc moc moc podekovat za kompletni dovoz pred a po akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 brej den všemTo Bobik: já v půlčtvrté vstával tak to bych asi neutáhnul, brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.