O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a svitej ti svetla jen na 5 dverich nebo na kastli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}> čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku povídal cihlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a svitej ti svetla jen na 5 dverich nebo na kastli? mlhovky na pátejch dveřích svítej, jinak nic a to samé nesvítí část na kastli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 22.3.2009, 15:18 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->čau Včera jak si volal s Bobíkem, tak sem měla pocit, že tý holce chceš narvat něco do prdelky za tu peněženku povídal cihlu ver tomu ze v tu chvili treba tvarnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 pořádnej YTONG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No tak ženské do prdelky se cihla nebo tvárnice nestrká - by si z toho Ovi neměl žádný požitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:28 ) <{POST_SNAPBACK}> Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu ják? bez obědu? já se hezky nadláb guláše a parádička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdrastvuj Palo.Kak tvoji děla? Ty tak dolgo spal da? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:30 ) <{POST_SNAPBACK}> No tak ženské do prdelky se cihla nebo tvárnice nestrká - by si z toho Ovi neměl žádný požitek no vcera teda dnes rano jo jen tak po dusi vis jinak tomu samozdrejme rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 čau bando...já už jsem celkem ready...to zas byla rumová aféra včera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bob: Uvařila sem si čaj - to je dnešní maximální výkon v kuchyni. Ahoj Palo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:28 ) <{POST_SNAPBACK}> Ovi - já už ani nevím co svítí a nesvítí Nějak mi je to dneska ouplně jedno Maminka tomuto stavu vždy říkávala, že jsem jak zpomalený lenochod A jestli chceš vědět o jsme měli na oběd, tak sem ještě ani nevařila a ani to dělat nebudu chapu chapu taky jsem jak koplej do hlavy .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 čau bando...já už jsem celkem ready...to zas byla rumová aféra včera... zdarek! no malinko ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Energeticky nenáročná najmi: už nebudeš mlátit pěstí do skla, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Najmis? Tys taky chlastal nebo jen popijel Colu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Energeticky nenáročná najmi: už nebudeš mlátit pěstí do skla, že dovezli jste zarovky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no samozřejmě, že diody jsem u Káťi zapoměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Romariooo:jj malinko sem pocucával... ex Bobík:ne už ne...ale ruka O.K. Ovidius:malinko...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdarec ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 malinko prej, nalitej jak pupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A kolik bylo celkem lidi? To jste měli celý bowling jen pro sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A kolik bylo celkem lidi? To jste měli celý bowling jen pro sebe? Ne, ale chvílemi to tak vypadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No muselo to být pěkny.Díky za reakci Andílku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bordel tam byl slušnej, to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.