Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak mužeš si na sebe ještě vzit botičky na vysokém podpatku a to ostatní doladíme na místě.Tak už jedeš nebo jak?

No koukám, že už zde pro nás ostatní není prostor, takže patrně odcházím... :feve:

a jeda tady se někdo najedl a ještě by uspokojil jiný hlad..nebo snad chuť?:)

Kluci neodcházejte! Já to mám prostě rád a CMF ví o čem mluvím protože je to fajn holka kol5

jirka3: Jakoze fakt? :)

Romariooo: Nemam slov :D

Spidi: Nikaaam kol5

Olfiku: tak jak bylo v Berlině? Cos nám dobrého přivezl?

jirka3: Jakoze fakt? :)

Romariooo: Nemam slov :D

Spidi: Nikaaam kol5

jakoze fakt :p

Všichni asi spinkaji...

ja bohuzel nee,musim cucet do uceni

A co se učis??? Neuč se...život Tě nauči! :smich:

musim nějak došolichat VUT stavební

To je pakárna.To Ti nezávidim.Já na matiku byl vždy tupej jako svině!

matiku a fyziku mám naštěstí za sebou.Taky mě ale vůbec nebavila

bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn :)

bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn :)

jojo,kamarád teď dostal měsíc nucený dovči

Taková nucená dovolená v Dominikánské republice...proč ne! :) Ted se odtud vrátila jedná známá a prej BOMBA!

tyjo měsíc to už by bylo hodně, mě ve čtvrtek řekli že mám od pondělka dva týdny dovolenou, ale jen kvůli tomu že mi z loňska zbylo 10,5dne.

Jinak o místo se nebojim :) z tepla domova se koukám jak se tomu kolegovi co mě zastupuje těžce nedaří :smich:

Dominikánská Republika? To nezní špatně, mě láká Vietnam, Kuba a Kolumbie. Hlavně ten Vietnam teda

theFrigo: a kde pracuješ?

tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět :D

Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo...

dispečer mezinárodní kamionové dopravy, zaměstnavatelem je Mega Trucking Bohemia, máme 123 tahačů a taháme návěsy výhradně pro Holandskou firmu Ewals Cargo Care která je 100%ním majitelem

Mno a auta sleduju přes satelit na webu www.carierweb.com takže můžu i právě vidět jak se kolegovi nedaří

tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět :D

jo, nejlepší na tom je že člověk spí dokud se nevzbudí a tak :-)žadnej stres :)

Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo...

si myslim, mě právě moře vůbec neláká, ale taká džungle jako ve Vietnamu, to je něco pro mě :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.