Leden 12, 200916 r Tak mužeš si na sebe ještě vzit botičky na vysokém podpatku a to ostatní doladíme na místě.Tak už jedeš nebo jak?
Leden 12, 200916 r Kluci neodcházejte! Já to mám prostě rád a CMF ví o čem mluvím protože je to fajn holka
Leden 12, 200916 r bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn jojo,kamarád teď dostal měsíc nucený dovči
Leden 12, 200916 r Taková nucená dovolená v Dominikánské republice...proč ne! Ted se odtud vrátila jedná známá a prej BOMBA!
Leden 12, 200916 r tyjo měsíc to už by bylo hodně, mě ve čtvrtek řekli že mám od pondělka dva týdny dovolenou, ale jen kvůli tomu že mi z loňska zbylo 10,5dne. Jinak o místo se nebojim z tepla domova se koukám jak se tomu kolegovi co mě zastupuje těžce nedaří
Leden 12, 200916 r Dominikánská Republika? To nezní špatně, mě láká Vietnam, Kuba a Kolumbie. Hlavně ten Vietnam teda
Leden 12, 200916 r bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět
Leden 12, 200916 r Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo...
Leden 12, 200916 r dispečer mezinárodní kamionové dopravy, zaměstnavatelem je Mega Trucking Bohemia, máme 123 tahačů a taháme návěsy výhradně pro Holandskou firmu Ewals Cargo Care která je 100%ním majitelem Mno a auta sleduju přes satelit na webu www.carierweb.com takže můžu i právě vidět jak se kolegovi nedaří
Leden 12, 200916 r tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět jo, nejlepší na tom je že člověk spí dokud se nevzbudí a tak :-)žadnej stres
Leden 12, 200916 r Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo... si myslim, mě právě moře vůbec neláká, ale taká džungle jako ve Vietnamu, to je něco pro mě
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.