Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak mužeš si na sebe ještě vzit botičky na vysokém podpatku a to ostatní doladíme na místě.Tak už jedeš nebo jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No koukám, že už zde pro nás ostatní není prostor, takže patrně odcházím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a jeda tady se někdo najedl a ještě by uspokojil jiný hlad..nebo snad chuť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Kluci neodcházejte! Já to mám prostě rád a CMF ví o čem mluvím protože je to fajn holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jirka3: Jakoze fakt? Romariooo: Nemam slov Spidi: Nikaaam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Olfiku: tak jak bylo v Berlině? Cos nám dobrého přivezl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jirka3: Jakoze fakt? Romariooo: Nemam slov Spidi: Nikaaam jakoze fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 buenas tardes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Všichni asi spinkaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ja bohuzel nee,musim cucet do uceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A co se učis??? Neuč se...život Tě nauči! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 musim nějak došolichat VUT stavební Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To je pakárna.To Ti nezávidim.Já na matiku byl vždy tupej jako svině! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 matiku a fyziku mám naštěstí za sebou.Taky mě ale vůbec nebavila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn jojo,kamarád teď dostal měsíc nucený dovči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Taková nucená dovolená v Dominikánské republice...proč ne! Ted se odtud vrátila jedná známá a prej BOMBA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tyjo měsíc to už by bylo hodně, mě ve čtvrtek řekli že mám od pondělka dva týdny dovolenou, ale jen kvůli tomu že mi z loňska zbylo 10,5dne. Jinak o místo se nebojim z tepla domova se koukám jak se tomu kolegovi co mě zastupuje těžce nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Dominikánská Republika? To nezní špatně, mě láká Vietnam, Kuba a Kolumbie. Hlavně ten Vietnam teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 theFrigo: a kde pracuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 bré odpoledne vespolek :-) Vám povim taková nucená dovolená může býti docela fajn tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 dispečer mezinárodní kamionové dopravy, zaměstnavatelem je Mega Trucking Bohemia, máme 123 tahačů a taháme návěsy výhradně pro Holandskou firmu Ewals Cargo Care která je 100%ním majitelem Mno a auta sleduju přes satelit na webu www.carierweb.com takže můžu i právě vidět jak se kolegovi nedaří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak nucená dovolená ja každá fajn a když je hezky v teple, co víc může člověku chybět jo, nejlepší na tom je že člověk spí dokud se nevzbudí a tak :-)žadnej stres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Vietnam to je prej taky supr destinace.Bavil jsem se o tom vloni na dovoleny s Rusama a nevěřil jsem že to je tak dobrá lokalita ale prej jo... si myslim, mě právě moře vůbec neláká, ale taká džungle jako ve Vietnamu, to je něco pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.