Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Zdrastvuj Palo.Kak tvoji děla? Ty tak dolgo spal da?

čaj prcku,, no houdy spal, od půl čtvrté ráno do 13hod. jsem jezdil, potom do Hypernovy na nákup a domů,no aza chvíli ještě jednou letiště a zpět a mám padla

Vloženo
Neřikej že děláš letištního taxikáře! :help: já jsem línej jako prase a taky jsem dopoledne chrápal jako nemluvně...

hovno taxikář, bych drožkaře nedělal ani za nic, já makám v incommingové cestovce jako poskok a řidič

Vloženo
Jirko: ano,na Tebe,V Praze nikoho neznám ale v H.K mám dobré známosti kdyby něco...

to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik

Vloženo
to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik

no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil

Vloženo
no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil

takze by se i vyplatilo tam zajet.Nechci to dat nejakymu matlakovi,kterej to odflakne a zacne se mi to za chvilku loupat

Vloženo
Jiřiku: kolik už máš najeto? Jsi s báwem spokojený?

Za tech 14 dni mam 2400 a uz ho zacinam trochu tocit.Jinak jsem maximalne spokojenej,oproti Fabii je Brambora uplne nekde jinde :palec2:

Vloženo
andílek)--><div class='quotetop'>QUOTE(andílek @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->nz :p

nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím :) někdo přicházel, jiní odcházeli :D

ale jadro zustalo :)

játro :D

stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy :D

Vloženo
Ale vždyt Tvá Fabka měla 96kW ne? Já jsem s ní byl maximálně spokojený.Kolik má BMW kW?

spis mam na mysli kvalitu zpracovani,podvozek,pohodli atd.Mam tam 90 kW-122 koni.Nejede to vubec spatne,ale to turbo tomu chybi

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...