najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:44 ) <{POST_SNAPBACK}> Ne, ale chvílemi to tak vypadalo... tjn.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No muselo to být pěkny.Díky za reakci Andílku. nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hele kluci,neznate nekdo fakt dobrou lakovnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Přijedeš do H.K? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdrastvuj Palo.Kak tvoji děla? Ty tak dolgo spal da? čaj prcku,, no houdy spal, od půl čtvrté ráno do 13hod. jsem jezdil, potom do Hypernovy na nákup a domů,no aza chvíli ještě jednou letiště a zpět a mám padla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Přijedeš do H.K? to je na me Romane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}> nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli v maximu asi 17 a to je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Neřikej že děláš letištního taxikáře! já jsem línej jako prase a taky jsem dopoledne chrápal jako nemluvně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hele kluci,neznate nekdo fakt dobrou lakovnu? http://centria.skoda-auto.com/cze/autodruz...ervice/service/ slyšel jsem jen chválu, ale nevím zda ti jde o Prahu či jinou část ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Neřikej že děláš letištního taxikáře! já jsem línej jako prase a taky jsem dopoledne chrápal jako nemluvně... hovno taxikář, bych drožkaře nedělal ani za nic, já makám v incommingové cestovce jako poskok a řidič Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jirko: ano,na Tebe,V Praze nikoho neznám ale v H.K mám dobré známosti kdyby něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 http://centria.skoda-auto.com/cze/autodruz...ervice/service/slyšel jsem jen chválu, ale nevím zda ti jde o Prahu či jinou část ČR? diky,cihnu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jirko: ano,na Tebe,V Praze nikoho neznám ale v H.K mám dobré známosti kdyby něco... to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 není za co, vím li poradím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je celkem z ruky,ale presto dik.Chci si nechat striknout ty listy v narazniku.No a dneska volal tata,ze mamka tunila Octavku,tak je treba striknout predni naraznik no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: hlavně že máš práci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no pro mne tam stříkali veškeré plasty od Milotecu co mám na Líze a je to už 5-tý rok a vše OK, bez sebemenšího problému a ten co mi to tam nechával dělat byl i příjemně překvapený z ceny, ale je to 5 let,,, nicméně kamarád tam měl Mustanga z roku 72 teď v únoru a chválil takze by se i vyplatilo tam zajet.Nechci to dat nejakymu matlakovi,kterej to odflakne a zacne se mi to za chvilku loupat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jiřiku: kolik už máš najeto? Jsi s báwem spokojený? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jiřiku: kolik už máš najeto? Jsi s báwem spokojený? Za tech 14 dni mam 2400 a uz ho zacinam trochu tocit.Jinak jsem maximalne spokojenej,oproti Fabii je Brambora uplne nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no samozřejmě, že diody jsem u Káťi zapoměl :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}> nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli ale jadro zustalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ale vždyt Tvá Fabka měla 96kW ne? Já jsem s ní byl maximálně spokojený.Kolik má BMW kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 22.3.2009, 15:48 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->nz nicméně bylo nás tam prvně 15, pak 16, 17 a dál nevím někdo přicházel, jiní odcházeli ale jadro zustalo játro stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ale vždyt Tvá Fabka měla 96kW ne? Já jsem s ní byl maximálně spokojený.Kolik má BMW kW? spis mam na mysli kvalitu zpracovani,podvozek,pohodli atd.Mam tam 90 kW-122 koni.Nejede to vubec spatne,ale to turbo tomu chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.