O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy ty jsi to stejne udelal schvalne vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no :D :D ..ale tak rozumim..... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kdy zajdem v tejdnu, hm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 kdy zajdem v tejdnu, hm ? no mozna by to slo ted nevim jestli to bude utery-streda..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tyto dny zní zajímavě a lákavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kamarádi, jsem opět zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tyto dny zní zajímavě a lákavě tak se potom nejak jeste dodohodnem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kamarádi, jsem opět zde... ahoj pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kamarádi, jsem opět zde... zdarek zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 O.K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej... me to ceka za necelej mesic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdar všichni. Čau sousede z Ujezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 me to ceka za necelej mesic.... No Okta byla přejetá o necelých 200 km a Arose už jsem to dlužil od prosince... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdar všichni. Čau Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já myslím, že akce to byla včera moc dobrá. S panákama jsme to trošku rozjeli. Ale nebyloto tak strašný. Ráno v pohodě. Tydle klasicky hospodský pitiva jako zelena a rum jsou prostě super Už se těším až to zase někdy zopakujeme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoooj Spidi. Tak zítra zas do pakecu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoooj Spidi. Tak zítra zas do pakecu co? Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 stejně si chci udělat výlet na mělník (kouknout na kamarádovo mimčo), tak se stavím pro dijódy ty jsi to stejne udelal schvalne vid? aspoň má záminku se stavit u Káti že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já myslím, že akce to byla včera moc dobrá. S panákama jsme to trošku rozjeli. Ale nebyloto tak strašný. Ráno v pohodě. Tydle klasicky hospodský pitiva jako zelena a rum jsou prostě super Už se těším až to zase někdy zopakujeme. zdarek taky uz se tesim na treba odvetu v bowlingu prisaham ze budu trenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán... ty blaaaho takze veget Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ee, já akorát středa a čtvrtek krychlíky na Jihlavu a pak zase 10 dní salám banán... No to ti závidím pane. To bych taky bral zajezdit si mašinkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jirko a Ovi, tak jsem se konečně dokopal k tomu vyměnit v obou autech olej... a me to ceka za necelejch 28 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdar všichni.Čau sousede z Ujezda. Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.