perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 takový prase bych nebyl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tobě též koťátko !!! Jakpak se mame v nedeli vecer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 takový prase bych nebyl.... No to si myslím že ne. Doma bude italský obklad ne. Třeba mramor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jakpak se mame v nedeli vecer? Ó Pohodička Přijeli jsme s mladým od našich a doma dole nikdo. Tak bude klidnej večer. Ráno jedeme na 8:30 k zubařovi a potom s kamarádkou do Laa tak bude super den !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ó Pohodička Přijeli jsme s mladým od našich a doma dole nikdo. Tak bude klidnej večer. Ráno jedeme na 8:30 k zubařovi a potom s kamarádkou do Laa tak bude super den !!! Jee se nekdo ma Me ta nemoc zkazila vsechny plany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Třeba mramor? Tak na mramorovou desku bych si odpustil - není kam spěchat !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jee se nekdo ma Me ta nemoc zkazila vsechny plany Teda doufám že to vyjde protože v pátek říkala že ten její synátor je taky trochu nachlazenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to vidím že dojedu ikdyž bych třeba i nehrál !!! rozhodne neprohloupis! vzdyt se podivej na foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jakpak se mame v nedeli vecer? ale tak jo... ok co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No to si myslím že ne. Doma bude italský obklad ne. Třeba mramor? no zas tak bych to nepřeháněl... dám tam normální obklady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak na mramorovou desku bych si odpustil - není kam spěchat !!! Jo Laďo ty myslíš šutr na krchov ne? To já nemyslel. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jo Laďo ty myslíš šutr na krchov ne? To já nemyslel. Jó já to neřek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no zas tak bych to nepřeháněl... dám tam normální obklady.... I levmý obklad může být originální ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jó já to neřek My víme jak si to myslel ty darebáku. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 rozhodne neprohloupis! vzdyt se podivej na foto Jet na klubový akce nebo třeba jenom na takovýto komorní, to už jsem poznal dávno že nemůžeš prohloupit nikdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak jsem to rikal ze Vary..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jet na klubový akce nebo třeba jenom na takovýto komorní, to už jsem poznal dávno že nemůžeš prohloupit nikdy presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Máš pravdu Ovi. Ale nepřeju jim to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak víš co já osobně obklady rád moc nemám... pravda když je zvolená správná kombinace barev raději nějakoukvalitní plovoučku a nebo dnes už dělají doost dobrá a kvalitní linas x vzory takže klidně bych volil i lino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Máš pravdu Ovi. Ale nepřeju jim to. me je to uplne sumak.... ted je to divocina..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak víš co já osobně obklady rád moc nemám... pravda když je zvolená správná kombinace barev raději nějakoukvalitní plovoučku a nebo dnes už dělají doost dobrá a kvalitní linas x vzory takže klidně bych volil i lino Já jsem šel do parket. ( dub ). Dal jsem to do celého bytu, kromě chodby a kuopelny. Dřevo je dřevo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 My víme jak si to myslel ty darebáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Každýho to čeká Laďo. Dřív nebo později. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Si piš - to je 100% jistota co máme každej Editováno: 22. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Clovek tu chvili neni a uz aby se prohrabaval tolika prispevkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.