Březen 22, 200916 r Autor Clovek tu chvili neni a uz aby se prohrabaval tolika prispevkama Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!! A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi
Březen 22, 200916 r Já jsem šel do parket. ( dub ). Dal jsem to do celého bytu, kromě chodby a kuopelny. Dřevo je dřevo. :palec2: :palec2:
Březen 22, 200916 r Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!!A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi A to tu hlavně není Romarioo. To je trhač co ?? :smich:
Březen 22, 200916 r Autor A to tu hlavně není Romarioo. To je trhač co ?? Tak tohoto pisatele jsem opoměl
Březen 22, 200916 r Tak o tom mě ještě chvílu povídej !!!A to tu ještě není Daie, Bobík a Spidi já to tady sleduju z povzdálí
Březen 22, 200916 r A daří se Ti stíhat ??? s přehledem Bacha.!!!!! Bobik šmíruje. Takže jen slušně jo????? :smich: jj bacha na mě
Březen 22, 200916 r Mě ta televize v poslední dobou nebere. Dřepím pořád na foru a ne se urvat. TV mám jako kulisu.
Březen 22, 200916 r jendo oko na pc, druhý bylo na TV a na PC jedu v ICQ, Facebooku a fóru ,ale za chvíli se půjdu natáhnout (bez PC)
Březen 22, 200916 r Dobré večer věem včerejším kaličům... slévání, svařování jsem studoval na TUL a o kalení jsem se toho dozvěděl dot ))))
Březen 22, 200916 r Mě ta televize v poslední dobou nebere. Dřepím pořád na foru a ne se urvat. TV mám jako kulisu. ja vicemene taky... ale na zpravy se podivam....
Březen 22, 200916 r jendo oko na pc, druhý bylo na TVa na PC jedu v ICQ, Facebooku a fóru ,ale za chvíli se půjdu natáhnout (bez PC) Nějak brzo ne ????
Březen 22, 200916 r Autor na postel No enem estli !!! Ale po včerejšku tomu i věřím tak pozor na to kým/čím se zakryješ
Březen 22, 200916 r No enem estli !!!Ale po včerejšku tomu i věřím tak pozor na to kým/čím se zakryješ dekou s peřím
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.