Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 čemu se směješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tahle se ke me bude hodit este vic joooo R6 .... to je jina........... pekne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame jo to jsem nevedel.... skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: jasná zpráva.Rozumim tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakiii: Toe limitka takze tech moc nebude Kawa neni spatna ale nechtela bych to Ovi ses mel stavit u nas na krame to je tak jediná motorka, co by mi mohla do baráku viděl sem jednu s leštěným rámem, no prostě mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 obě jsou parádní ale černá je černá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 presne v zaloze jsme meli hodne hitu... asi nej byl ten jak jsme si strihali o to kdo ji to rekne...... lol přesně to mám na mysli ale našlápnuto jsem měl hezky jí to povědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tahle se ke me bude hodit este vic No tak toje pěkná Yama. Má recht. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je tak jediná motorka, co by mi mohla do baráku viděl sem jednu s leštěným rámem, no prostě mazec! Tak si kup a budem spolu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 přesně to mám na mysli ale našlápnuto jsem měl hezky jí to povědět to by byl asi pruser.... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No tak toje pěkná Yama. Má recht. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: tak tobě neni tak špatně jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala nene R6!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak si kup a budem spolu jezdit s tebou Jani bych jezdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 čemu se směješ Jenom tomu "to jest co ?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Výměna manželek: Ten toho kluka seřezal debil ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Romariooo: Proc myslis? Ovi: No hodne lidi mi pise ze z te motorky budu nestastna pokud ji nemam vylozene na okruh... musi se hodne vytacet Dakiii: No tak kup moto a suuup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 s tebou Jani bych jezdil ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ale Na motorce Bobiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Výměna manželek: Ten toho kluka seřezal debil ..... Tak toho bych hned poslal té mé nádheře !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Romariooo: Proc myslis? Ovi: No hodne lidi mi pise ze z te motorky budu nestastna pokud ji nemam vylozene na okruh... musi se hodne vytacet Dakiii: No tak kup moto a suuup no tak to budes tocit no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jee najmisku ahoooj Ovi pro R6 jsem byla rozhodnuta od zacatku no akorat jsem ted jeste trosku zavahala ahoj.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no tak to budes tocit no Nic jinyho mi nezbyde pokud ji vezmu Nebo budu jezdit jenom na okruh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.