Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A jak se to pozná přes počitač jestli se kolegovi daři či ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no jasně, každý má přidělená svá auta a kolega momentálně řídí ta moje, takže když se zaloguju na svůj účet tak vidím komunikaci mezi ním a řidiči a z toho už se to pozná, podle toho co si mezi sebou píšou, podle toho že auta nejsou tam kde by měla být... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak jestli je novej tak se tomu nedivím ale každej jednou začínal.Neni to stresovy zaměstnáni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) není novej, jenom je hrozně nezodpovědnej a nedůslednej. Stresový zaměstnání to je, ale každý den je ten stres jinej, tak to jde nevím jak kolegové, alě mě za ten stres platí dobře a tak si nestěžuju a za ten plat pro mě ani není problém chodit ve státní svátky dopráce zadarmiko. Ale dost bylo keců o práci, je to tu hospoda, ne? Hele Romariooo, Ty máš taky černý auto, jak teď v zimě řešíš problémy se solí? Já dnes přišel k autu a vypadá to že už je víc bílý než černý Editováno: 12. leden 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak jsem se trochu zasekl - byla prace tak se to muselo poladit - az mi zase vytravilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ty woe...ani mi nemluv!!! Minulou zimu jsem jezdil do ruční myčky a poctivě to myl sám ale na jaře když jsem ho začal leštit tak jsem si myslel že se zblázním...od toho kartáče (i když jsem to myl sám v ruční myčce) jsem to měl děsně poškrábané.Na slunci to je moc vidět a je to k breku! Letos to moc nemeju a když tak na dvorku s měkkym hadrem a to pouze od soli včetně hlinikáču.Ta černá je nádherná barva ale náročnáí na udržbu.V dubnu to chci vzit nějakou dobrou leštěnkou od 3M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak jsem se trochu zasekl - byla prace tak se to muselo poladit - az mi zase vytravilo tak na co čekáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 uhm, ta černá je super a za tu dřinu s její udržbou mi to stojí. Mě se právě v zimě nechce to auto moc namáčet, přemýšlel sem i o wapce a tou ten sajrajt stáhnout dolů, co myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak jsem se trochu zasekl - byla prace tak se to muselo poladit - az mi zase vytravilo taky mi nejak vytravilo tak tady ted do sebe cpu jabko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Musim něco dělat chlapáci.Mějte se tu a moc nezlobte.Čao. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Hlavně s tim nejezdi do automaticky myčky!!! Já mám OII referenční z MB a tam se k udržbě chovali jako prasata.Maximálně to umejt pod tlakem vody ale každopádně myčku NE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 pokud je možnost, nejlepší je mejt auto doma ručně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak na co čekáš zdarek - no asi zajdu pro svacinku - kuva chtelo by to klobas nebo tlacu s cibuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 zdarek - no asi zajdu pro svacinku - kuva chtelo by to klobas nebo tlacu s cibuli čus skoč si na cigárko, ona tě ta chuť malinko přejde tak to si na tebe večer vzpomenu, až budu tlačenku pořádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 pokud je možnost, nejlepší je mejt auto doma ručně to není problém, od jara do podzimu, ale v zímě se mi do toho moc nechce, právě přemýšlím o téwapce, ale zase si řikám jestli ta voda zwapky nemůže natéct někam kde po zmrznutí může udělat akorát pořádnou neplechu, například dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 čusskoč si na cigárko, ona tě ta chuť malinko přejde tak to si na tebe večer vzpomenu, až budu tlačenku pořádat to zase mas recht po cigaru ano to prejde ale tak na 20 min. ) a s tou tlacou si me dostal - nech neco pro me ty brdo a pivko hmmm tak sem si poslintal keyboard vecer nekam jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 taky mi nejak vytravilo tak tady ted do sebe cpu jabko hele a toto treba ne? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=156695 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 theFrigo: tak nejlepší po umytí by bylo dát to do garáže, aby to vyschlo,pokud je možnost. jinak bych asi počkal, až opadnou velký mrazy a jen bych to opláchnul od největšího bordelu a nechal to být, až bude tepleji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hele a toto treba ne? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=156695 na tu jsem už taky koukal,ale radši bych něco od prvního majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to zase mas recht po cigaru ano to prejde ale tak na 20 min. ) a s tou tlacou si me dostal - nech neco pro me ty brdo a pivko hmmm tak sem si poslintal keyboard vecer nekam jdu neboj, nechám.švára přivezl včera čerstvou domácí, tak jsem taky zvědav jaká bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 na tu jsem už taky koukal,ale radši bych něco od prvního majitele a toto? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=156806 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 neboj, nechám.švára přivezl včera čerstvou domácí, tak jsem taky zvědav jaká bude hmm ja bych dal az bych brecel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 na tu jsem už taky koukal,ale radši bych něco od prvního majitele cece ale co tohle?? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162461 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 a toto? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=156806 tu jsem dokonce na Jarově prohlížel,je docela oťukaná a podle mě i zpravovaná po nějaký nehodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 cece ale co tohle?? http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=162461 hezký autíčka, kolik by asi tak stáli, kdyby nebyla krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.