Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Na motorce Bobiii to asi to jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jenom tomu "to jest co ?" njn, trocha spisovné češtiny Dakiii: No tak kup moto a suuup tak teď není za co.. leda něco půjčit ale ty radši nic neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak toho bych hned poslal té mé nádheře !!! :smich: taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Nic jinyho mi nezbyde pokud ji vezmu Nebo budu jezdit jenom na okruh a to chceš kupovat funglovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to asi to jaro Asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak toho bych hned poslal té mé nádheře !!! jj, ten by jí naučil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a to chceš kupovat funglovku? Jj budu ji mit jeste se slevickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak toho bych hned poslal té mé nádheře !!! Co máš nějakou raketu nebo co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ty radši nic neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj budu ji mit jeste se slevickou tak to je mazec hotovka nebo úvěr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak to je mazec hotovka nebo úvěr? Na uver nebrat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj budu ji mit jeste se slevickou Dobrý večer všem to čury murý fakáček: jestli dobře rozumím, tak budeš mít novou motorku, je to tak? A kdy asi tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Na uver nebrat ... dobře děláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdrastvuj Palo.Kak děla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ahoj Palo, zase si byl jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo bude chtít svézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 a nebo svést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dobrý večer všemto čury murý fakáček: jestli dobře rozumím, tak budeš mít novou motorku, je to tak? A kdy asi tak?? Kazis mi nick Jinak ahoooj Mela byt koncem unora ale to jsem zavahala takze doufam ze maximalne do konce kvetna. Spis driv ale pozdejc urco ne. Procpak se ptas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Co máš nějakou raketu nebo co ??? Ti co ji poznali tak ví co je zač a co mě dělá poslední dobou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to asi to jaro asi jo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Ty woe...neblbněte!!! Kdyby na to sednul Palo tak by se ta motorka rozpůlila napůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Editováno: 22. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo bude chtít svézt a nebo svést ta druhá verze je lepší ale Palo je štastně zadanej, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 dobře děláš Snad jo Takze kdy vyjedem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ti co ji poznali tak ví co je zač a co mě dělá poslední dobou Tak ji taky seřezej ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Kazis mi nick Jinak ahoooj Mela byt koncem unora ale to jsem zavahala takze doufam ze maximalne do konce kvetna. Spis driv ale pozdejc urco ne. Procpak se ptas? Abych věděl pro kamarádky, kdy asi budou náhradní orgány pro ně, jako jsou ledviny, slezina, srdce a podobně, mám tři holky kamarádky co čekají na tyto orgány. Jsem jim říkal ať se nebojí, že už se blíží jaro a že zase bude dost náhradních dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.