Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Snad jo Takze kdy vyjedem? tak až jí budeš mít, můžeš se stavit v Bolce a vzít mě na vyjížďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Snad jo Takze kdy vyjedem? to je jasný, že po sobě musíte nejdřív vyjet a pak jezdit pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdarec Palo. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hlad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je jasný, že po sobě musíte nejdřív vyjet a pak jezdit pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je jasný, že po sobě musíte nejdřív vyjet a pak jezdit pardon dobre ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Abych věděl pro kamarádky, kdy asi budou náhradní orgány pro ně, jako jsou ledviny, slezina, srdce a podobně, mám tři holky kamarádky co čekají na tyto orgány. Jsem jim říkal ať se nebojí, že už se blíží jaro a že zase bude dost náhradních dílů. Nebud protivnej jsem na tohle hodne hakliva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hlad! po rumu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hlad! Už zase ???? OVI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je jasný, že po sobě musíte nejdřív vyjet a pak jezdit pardon Uz to nehul sim te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty woe...neblbněte!!! Kdyby na to sednul Palo tak by se ta motorka rozpůlila napůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ještě aby se nerozpulila na 4 pulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Uz to nehul sim te Janinko, já nehulím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 4 půlky jsou taky dobrý ne Najmis? :smich: Třeba u řezníka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to Dakie, Romariooo, Bobik: wolové jste a na hubu dostanete jj byl jsem na otočku na letišti a potom s přítelem u kamarádky v pizzerii na kávu To Bobik: jo svést jo??? od tebe to sedí, mám tady zveřejnit naši soukromou poštu?? aby všici věděli co to po mně chceš? já tě svedu, že si tři týdny na řiť nesedneš to Romariooo: jen provokuj, jen dráždi hada bosou nohou, znáš tohle české přísloví: jak se do lesa volá, až se ucho utrhne to Dakie: jj zadán, šťastně zadán a to již 9 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Janinko, já nehulím jak co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo, ano dej to sem )) Dakie: o čom to mluvíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdarec Palo. -_- zdar jak sviňa Rostíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: ještě že dostanem jenom na hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: ty hajzle jeden napiš mi to v ruštině protože já jinak NEPONIMAJU!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo, ano dej to sem ))Dakie: o čom to mluvíš ? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rád tě tu vidím chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Dakie: o čom to mluvíš ? doutníčky, dýmčičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Už zase ???? OVI. no dnes moc hladu nebylo....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 no dnes moc hladu nebylo....... takže vlastně konečně si ho dostal - už se ti spravila chuť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: ty hajzle jeden napiš mi to v ruštině protože já jinak NEPONIMAJU!!!! pačemu v ruskom jazyku, něpanimáješ po čéesky, nádo tibě chadíť damoj v balšuju rus, taváryšč bělogvardějec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.