Březen 22, 200916 r nevím asi na to nemám ten správnej pohled, ale přišlo mi to vtipný, víš to také tak mělo být, aby se pousmála v klidu mi odpověděla
Březen 22, 200916 r Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe ještě nám tu udělej žárlivou scénu )))
Březen 22, 200916 r Autor Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe Zajímavý téma na nedělní večer
Březen 22, 200916 r Bobiku: já ale na Palo žárlim a chci ho jen pro sebe Romčo, nauč se česky a potom piš. jsem bytost živá, člověk a né radio věc neživá
Březen 22, 200916 r Autor Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) Dobrej Jero Už jsi to tu dočet ?!?
Březen 22, 200916 r Autor a já o něj asi přijdu, za chvíli to zalomím Tos psal už před hoďkou a přád jsi tu !!!
Březen 22, 200916 r Scenu? Ne.Akorát nevím kdo bude dělat tatu a kdo mámu? budeš muset zvládnout vše sám, aby ses stal hadím mužem
Březen 22, 200916 r a já o něj asi přijdu, za chvíli to zalomím včerejškem nakumulovaná únava se hlásí o slovo???
Březen 22, 200916 r no tak lepší, než Bobínova hádka s Olinem která je asi tak 15x překroucená Furt to nemění nic na tom, že já Olinovi zavolám a dám s ním o tom řeč
Březen 22, 200916 r včerejškem nakumulovaná únava se hlásí o slovo??? ani právě ne, lae musím si poručit
Březen 22, 200916 r Palo: neřikám že umím česky ale když vezmeš v potaz že jsem nechodil na českou základní školu tak to je slušny,ne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.