Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Zdravíčko všem a zároven pěkný večer ! : ) Ahoj Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 která je asi tak 15x překroucená Furt to nemění nic na tom, že já Olinovi zavolám a dám s ním o tom řeč což jste měli udělat ihned po vašem erotickém rozhovoru v SZ nebo kde a byl by klid + ani né tak tel. jako si sednout v klidu ke kávě a klidně si říci od plic vše co na sobě a proti sobě vidíte a máte, ale ono to tak i dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty woe já musím taky na wc a to se fakt nedá stíhat-. Musíš si pořídit suchý WC a nebo noťas !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: neřikám že umím česky ale když vezmeš v potaz že jsem nechodil na českou základní školu tak to je slušny,ne? není, jsem hodně náročný, já také nechodil do ruské školy, ani do německé, ani do anglické, ani do španělské a dotlachám se nějak ale tím neříkám, že umím tak dobře těmi jazyky vládnout, jako ty česky, doufám, že si to správně pochopil, co tímto chci říci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj vem notas na wc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jj vem notas na wc tam nemá wi-fi signál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jero, sice tě neznám, ale zdravím tě. Jestli tě znám, tak se omlouvám, ale ve svém věku na to již mám právo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 což jste měli udělat ihned po vašem erotickém rozhovoru v SZ nebo kde a byl by klid + ani né tak tel. jako si sednout v klidu ke kávě a klidně si říci od plic vše co na sobě a proti sobě vidíte a máte, ale ono to tak i dopadne no uvidíme nešlo jen o mě a s tím je právě problém, lae to se vyřeší - bude muset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: jo,chápu Tě.V pořádku. Hele proč byla hádka na bowlingu??? Nevěřím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tam nemá wi-fi signál Tak si musí pořídit doma nový vedení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty woe já musím taky na wc a to se fakt nedá stíhat-. vydrž prťka vydrž :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: jo,chápu Tě.V pořádku.Hele proč byla hádka na bowlingu??? Nevěřím! co na bowlingu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 vydrž prťka vydrž Vypadá to tak že asi nevydržel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: jo,chápu Tě.V pořádku.Hele proč byla hádka na bowlingu??? Nevěřím! na bowlingu asi hádka nebyla, ale když si projdeš forum, tak se tady najde téma jedno zajímavější než druhé,,, no aa o jednom jsem psal jen tak okrajově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 co na bowlingu ??? on nevím Roman o co jde, klíííd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Musíš si pořídit suchý WC a nebo noťas !!! Já si sem Laďo snad dám petku nebo co. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jero, sice tě neznám, ale zdravím tě. Jestli tě znám, tak se omlouvám, ale ve svém věku na to již mám právo Zdar Zdar všeci Zatim jsem to nedocetl ,,kdopak se nam zeni ci vdava ? .... Reknu vam ,rozjeli jste to tady ve velkym stylu Palo : Ahoj ,ja te taky(osobně) neznam ,ale virtualne ano ... Takze omlouvat se rozhodne nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jero.Tak co ten foták? Už máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tyy joo ja chci taky eroticky rozhovor po SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Zdar Zdar všeci Zatim jsem to nedocetl ,,kdopak se nam zeni ci vdava ? .... Reknu vam ,rozjeli jste to tady ve velkym stylu Palo : Ahoj ,ja te taky(osobně) neznam ,ale virtualne ano ... Takze omlouvat se rozhodne nemusis a koukám, že pán je od Vendryně Editováno: 22. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tam nemá wi-fi signál tak dlouhej kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tyy joo ja chci taky eroticky rozhovor po SZ nic, kuš, ticho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak dlouhej kabel... ten už možná položil na tom WC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nic, kuš, ticho bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tyy joo ja chci taky eroticky rozhovor po SZ skutečně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.