Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak takhle se umím nafouknout taky )))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hadka nebyla ani rvacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak já už budu hodnej , ju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jani on to tak nemyslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 hadka nebyla ani rvacka jen RUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 skutečně? To to mam psat dvakrat bo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to je tím jarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jen RUM A bílí, a kolik, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: Tak teda jooo noooo Rosti to doufam ze neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jen RUM more rumu.... i zelena a whiska + pivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A bílí, a kolik, že nene, vína jsme si ani necuc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: Tak teda jooo noooo Rosti to doufam ze neee co porád máš s tím jazykem??? Já fakt na ženské nejsem, ani takto přes jazyk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 On je Palo hodnej kluk, akorát se trochu rozjel víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 more rumu.... i zelena a whiska + pivo Sem viděl na těch fotkách u Petra cosi v jarních barvách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: Ja vim ale tak vyplazovat ho muzu ne? Uz jenom proto ze ty me nebudes mit za uchylandu jako jini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: tak to se máš! Já tričko žádné nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nene, vína jsme si ani necuc To tam byla i Míša žes neměl ani cuc ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To byly asi fialky Laďo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj Jero.Tak co ten foták? Už máš? Caucau Jeste ne panecku ,,mel by byt myslim si tak 20dubna ...nadelim si neco k narozeninam ... Palo : jj ,kousicek je to Znas to tady rikas ? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: Ja vim ale tak vyplazovat ho muzu ne? Uz jenom proto ze ty me nebudes mit za uchylandu jako jini tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To byly asi fialky Laďo ne?? A s modřínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Sem viděl na těch fotkách u Petra cosi v jarních barvách jo tohle jsem mel ja - ostatni nevim - pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: tak to se máš! Já tričko žádné nedostal. Napsal sis o něj ???? Já psal Miklovi email. Pěkný čerbý. Dám foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Caucau Jeste ne panecku ,,mel by byt myslim si tak 20dubna ...nadelim si neco k narozeninam ...Palo : jj ,kousicek je to Znas to tady rikas ? .) to si piš, zvláště Nýdek, Vendryni, Třinec, Č.Těšín, Havířov,Karvinou a celé Ovsko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj.Dej foto.Omrknu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.