Březen 22, 200916 r Roman: No máš krásný autí,ale nemusí tam pořád koukat ne ??? Upraveno Březen 22, 200916 r od Rosťa19
Březen 22, 200916 r to si piš, zvláště Nýdek, Vendryni, Třinec, Č.Těšín, Havířov,Karvinou a celé Ovsko Tak to jsem nevedel panecku ,parada A co ,ze Nydek a vendryni ? ...,ze se tak smele zeptam
Březen 22, 200916 r jo tohle jsem mel ja - ostatni nevim - pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky jo to byla jedna z věcí co mě srala, se neuměj bavit nebo co.....
Březen 22, 200916 r Autor ... pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky Bobík je na to zvyklej z Besídky
Březen 22, 200916 r Bobík je na to zvyklej z Besídky právě na tohle si já nezvyknu byli uz nality.... dělali to i střízliví lidé
Březen 22, 200916 r ale ja ne .. no právě, pak jde člověk zlobit a za ním x lidí s foťákama, tak kde to jsme
Březen 22, 200916 r Ty wole...ted jsem málem rozlil kávu do klávesnice Ty piješ kafe takhle večer ?? To máš srdce jako 8 mi válec ne ??
Březen 22, 200916 r Jero: v zápalu vášní... Tak to tě omlouva chapu .).... Necekal jsem,ze to tady pi nedeli takhle ozije,,....
Březen 22, 200916 r tak dokokam GS a spim.... ty vole, já taky jsme propojeni rumem HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ?
Březen 22, 200916 r Autor Tak to jsem ještě nepil Laďo. To je sladký nebo co ? To si dej. To je moc slabí pití a nejlíp na ex celou flašku A potom ... potom už asi nic.
Březen 22, 200916 r ty vole, já taky jsme propojeni rumem HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ? to je dost mozne...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.