Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Roman: No máš krásný autí,ale nemusí tam pořád koukat ne ??? Editováno: 22. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To tam byla i Míša žes neměl ani cuc ??? e-e tu jsem viděl naposledy s tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 to si piš, zvláště Nýdek, Vendryni, Třinec, Č.Těšín, Havířov,Karvinou a celé Ovsko Tak to jsem nevedel panecku ,parada A co ,ze Nydek a vendryni ? ...,ze se tak smele zeptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 A s modřínem Jaký modřín máš na mysli. tenhle ??? :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 jo tohle jsem mel ja - ostatni nevim - pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky jo to byla jedna z věcí co mě srala, se neuměj bavit nebo co..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... pak mi jeste hazeli papirky do drinku a lzicky... a bobikovi taky Bobík je na to zvyklej z Besídky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 byli uz nality.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobík je na to zvyklej z Besídky právě na tohle si já nezvyknu byli uz nality.... dělali to i střízliví lidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: fakt pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Bobík je na to zvyklej z Besídky ale ja ne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty wole...ted jsem málem rozlil kávu do klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ale ja ne .. no právě, pak jde člověk zlobit a za ním x lidí s foťákama, tak kde to jsme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 e-e tu jsem viděl naposledy s tebou No možná bude zase na Besedě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty wole...ted jsem málem rozlil kávu do klávesnice Co tam delas? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 No možná bude zase na Besedě s kým ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jero: v zápalu vášní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty wole...ted jsem málem rozlil kávu do klávesnice Ty piješ kafe takhle večer ?? To máš srdce jako 8 mi válec ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jaký modřín máš na mysli. tenhle ??? Ne, ne. Tento !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to jsem ještě nepil Laďo. To je sladký nebo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 s kým ? Když ji vezmeš třeba s Tebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jero: v zápalu vášní... Tak to tě omlouva chapu .).... Necekal jsem,ze to tady pi nedeli takhle ozije,,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak dokokam GS a spim.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak dokokam GS a spim.... ty vole, já taky jsme propojeni rumem HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to jsem ještě nepil Laďo. To je sladký nebo co ? To si dej. To je moc slabí pití a nejlíp na ex celou flašku A potom ... potom už asi nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ty vole, já taky jsme propojeni rumem HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ? to je dost mozne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.