Březen 22, 200916 r Autor HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ? Budu mět společnost od nás a na weelet nebude čas !!! Možná zase na podzim ale to je daleko.
Březen 22, 200916 r To si dej. To je moc slabí pití a nejlíp na ex celou flašku A potom ... potom už asi nic. Tak to stopro vyzkouším na ex.
Březen 22, 200916 r Autor Já si dávám kávu na dobrou noc a je fakt že to hodně lidiček nechápe! Tak to nepochopím páč jsem jí ještě taky nedopil
Březen 22, 200916 r Tak to jsem nevedel panecku ,parada A co ,ze Nydek a vendryni ? ...,ze se tak smele zeptam rodina, chatička a tak
Březen 22, 200916 r Ty piješ kafe takhle večer ?? To máš srdce jako 8 mi válec ne ?? hele tohle nechápu, já za den klidně i 12krát presso a teď jsem opil ještě taky jedno, klidně lehnu a spím. se mnou to nic nedělá
Březen 22, 200916 r Autor Tak to stopro vyzkouším na ex. Tuto malou né !!! Ale jak říkám - je to slabí pití pokud to tam přečteš !!!
Březen 22, 200916 r rodina, chatička a tak Myslel jsem si to Tak kdyz tady nekdy budes muzem dat treba nejaky sraz zajit na kafe ci pivko : ) ...
Březen 22, 200916 r Palo: lásko moje jediná! Ty taky vážiš 259 kg a v Tobě se to ztratí! Ty bys mohl pit kávu i z půllitru
Březen 22, 200916 r Autor HF: daleko do turnova a daleko na podzim )) V Turnově budu 2x v květnu tak se s ní stejně huvidím
Březen 22, 200916 r Tuto malou né !!! Ale jak říkám - je to slabí pití pokud to tam přečteš !!! Tak to je pro děti ne ???
Březen 22, 200916 r Autor HF: jednou na srázek v Turnově a podruhé? Doksy - tak si zajedeme do Bajo grilu na chálku !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.