Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já si dávám kávu na dobrou noc a je fakt že to hodně lidiček nechápe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: ty už nepojedeš na výlet před a po ? Budu mět společnost od nás a na weelet nebude čas !!! Možná zase na podzim ale to je daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To si dej. To je moc slabí pití a nejlíp na ex celou flašku A potom ... potom už asi nic. Tak to stopro vyzkouším na ex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Já si dávám kávu na dobrou noc a je fakt že to hodně lidiček nechápe! Tak to nepochopím páč jsem jí ještě taky nedopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: daleko do turnova a daleko na podzim )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to jsem nevedel panecku ,parada A co ,ze Nydek a vendryni ? ...,ze se tak smele zeptam rodina, chatička a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hrábě? to máš tak slabou pamět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ty piješ kafe takhle večer ?? To máš srdce jako 8 mi válec ne ?? hele tohle nechápu, já za den klidně i 12krát presso a teď jsem opil ještě taky jedno, klidně lehnu a spím. se mnou to nic nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak to stopro vyzkouším na ex. Tuto malou né !!! Ale jak říkám - je to slabí pití pokud to tam přečteš !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 rodina, chatička a tak Myslel jsem si to Tak kdyz tady nekdy budes muzem dat treba nejaky sraz zajit na kafe ci pivko : ) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Blonďácíííííííííí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 nazdár Spíďáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Asi to na laždýho působí jinak no. Já bych asi neusnul Palo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Palo: lásko moje jediná! Ty taky vážiš 259 kg a v Tobě se to ztratí! Ty bys mohl pit kávu i z půllitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: daleko do turnova a daleko na podzim )) V Turnově budu 2x v květnu tak se s ní stejně huvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ten Genzer je debil :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Hrábě? to máš tak slabou pamět? Určitý věci je lepší si nepamatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tuto malou né !!! Ale jak říkám - je to slabí pití pokud to tam přečteš !!! Tak to je pro děti ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: jednou na srázek v Turnově a podruhé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Ahoj Spidi. Editováno: 22. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 tak uz to konci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Blonďácíííííííííí... Já né !!! Já už su pomale stříbrňák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky konec, dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Rosto: to aukro je dobrá věc i když já osobně na něm neobchoduju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: jednou na srázek v Turnově a podruhé? Doksy - tak si zajedeme do Bajo grilu na chálku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.