Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) Blonďácíííííííííí... Spiďul Zdar Ja se hlasim prosíím ??? ja jsu bruneťák HF - Střibrňáci maj uz nejakou cenu .).) ) Editováno: 22. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky konec, dobrou Tak dobrou chlapi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky konec, dobrou Asi se brzo přidám i já !!! brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ahoj kamarádi, obvláště pak Palo a Laďo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Taky se asi půjdu zahrabat nebop mě Palo zastřelí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Taky se asi půjdu zahrabat nebop mě Palo zastřelí... Až tak...? No já pro změnu vím po čem Palo prahne, ba až touží a myslím, že si to časem společně splníme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF - Střibrňáci maj uz nejakou cenu .).) ) Tak dobře - šedivák Apropo jak to že Jero ještě nejsi nahlášenej na Besídku OC ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 taky konec, dobrou jj zdarec a domluvime ten drink tejdeni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... Sem koukal na to pěkný fotos z pátý koleje !!! - žeby IKEA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Spidi: Palo řekl že nejsem jeho typ takže po mě rozhodně prdelka netouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak dobře - šedivák Laďo, viděl jsi zde toho typana na haptbahnhof u bifé...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Tak dobře - šedivák Apropo jak to že Jero ještě nejsi nahlášenej na Besídku OC ?!? My se asi fakt stretnem az v kvetnu na te ostravici ,,,, todleto datum mam plny ... zakazky oslava .., docela napytel pac jsem si rikal,ze uz bych do toho mohl prastit a prijet.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Sem koukal na to pěkný fotos z pátý koleje !!! - žeby IKEA Takže viděl, normálka já sem scááááááál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Spidi: Palo řekl že nejsem jeho typ takže po mě rozhodně prdelka netouží Osud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Jj...já už to tak beru...lásku si nevynutiš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Brou noc piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... To je velká chyba páč přijdeš o super zábavu !!! Ale v Beskydech si myslím že to bude taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 ... Dobrou koťátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 To je velká chyba páč přijdeš o super zábavu !!! Ale v Beskydech si myslím že to bude taky Ja vim,,nevychazi mi to ... mam pech .., Ale v beskydech to rozjedem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Takže viděl, normálka já sem scááááááál... Jj. Někdy se zadaří udělat foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 22. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 Ale v beskydech to rozjedem To by jsme měli - ale pokud možno při vědomí a né do mrtva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: nechod! Bude mi smutno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 HF: Laďus no to hej... Kuci, proi dnešek se patrně loučím, jdu čechrat jendnu parádní blondýnku vypůjčenou ze sport baru 69... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 CMF: nechod! Bude mi smutno! Ale jdi ty kecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 22. Březen 2009 Sdílet Vloženo 22. Březen 2009 (editace) To by jsme měli - ale pokud možno při vědomí a né do mrtva Budu trenovat ... domrtva se myslim si taky zadari Dobrou Jani : ) Editováno: 22. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.