jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 neboj, nechám.švára přivezl včera čerstvou domácí, tak jsem taky zvědav jaká bude Sakra tak tý bych sežral minimálně dvě štangle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Sakra tak tý bych sežral minimálně dvě štangle mi povidej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak tolik mi jí asi nepřivezl ,ale půlka by mohla být a druhá hezky krvavá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to jirka3 - koukal jsi na tu treti OII? co treba tipcars? koukal jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to jirka3 - koukal jsi na tu treti OII?co treba tipcars? koukal jsi? jojo,koukal jsem,ta vypadá celkem slušně http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=158008 s tímhle by ale byla asi větší zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jojo,koukal jsem,ta vypadá celkem slušně http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=158008 s tímhle by ale byla asi větší zábava tak to rozhodne ale sleduj ty km !! 752 000 Km !!!! :feve: to je slusnej masakr a ten popis :smich: velice zachovalý vůz !!!pravidelný servis u dealera!!!Absolutně bez koroze!!!Majitelka ročník 1933!!! je pravda ze na trictvrte mile nevypada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak to rozhodne ale sleduj ty km !! 752 000 Km !!!! :feve: to je slusnej masakra ten popis :smich: velice zachovalý vůz !!!pravidelný servis u dealera!!!Absolutně bez koroze!!!Majitelka ročník 1933!!! je pravda ze na trictvrte mile nevypada... se jenom upsali,je tam fotka tachometru.Ale je to nejakej dovoz z Italie,takze radsi ruce pryc od toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 se jenom upsali,je tam fotka tachometru.Ale je to nejakej dovoz z Italie,takze radsi ruce pryc od toho starenka si koupila GTI 1,8 20V Turbo 132KW lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 starenka si koupila GTI 1,8 20V Turbo 132KW lol co by ne,treba ve Svajcu vidam v RS4 a podobnejch autech vetsinou stary lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 co by ne,treba ve Svajcu vidam v RS4 a podobnejch autech vetsinou stary lidi Rychle auto, rychla bezbolestna smrt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 takyy bych si dal RS4ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Chlapáci!!! Víte něco o tom že by se v autě povinně měl vozit ten formulář o nehodě? Včera jsem na to koukal jako puk.Je to tak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 vozit to s sebou povinné není, jen se to doporučuje, páč při nehodě nemáš šanci na čistej papír sepsat vše co pojišťovny chtějí, proto ten formulář, páč je to tam vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 kluci neodepisete Mne nekdo DPH za podvozek na supa :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 . Brej večír v hospůdce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak taky zdravím.Jsem po večeři a je mi fajn.Hele nevíte kde je naše Janinka.Měla přijet do H.K...já jsem se těšil a ona nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 tak Janinky se ti zachtělo.......hmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 čus bambulus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ... Holt když nemůže ona tak musíš dojet Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 asi chtěl fotit a zkoušet novej fotoaparát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Já mám slabého diesla...nedojel bych tam.A pak tady mám lepší zázemi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 čus bambulus Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 čus bambulus Nejsi přepracovanej ty jedna modrá pilulko takhle v pondělí ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Já mám slabého diesla...nedojel bych tam.A pak tady mám lepší zázemi! Se obávám že to nebude o nějakým slabým dieslu Ale dobré zázemí je dobré zázemí !!! Jenom by mělo pořídit něco silnějšího páč takhle by to teda nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 asi chtěl fotit a zkoušet novej fotoaparát Ale CMF už zde své autopříspěvky publikovala !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.