Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čau Spidi co Bruce Lee ?? Dobrý ne? Ahoj Rosťo, jakej Bruce Lee ? To je nějakej mechanik od Nissanu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jojo pocasi na picu jako vzdy kdyz umeju auto tak druhy den prsi :-) Čao Baui, já s tím deštěm tak nějak počítal, tak jsem se včera na umejvání vykákl a dobře jsem udělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To mi povídej. Mám to taky tak. Umeju a chčije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Rosťo, jakej Bruce Lee ? To je nějakej mechanik od Nissanu ? Ne poslal jsem ti mail Bruce Lee. Nebo nedošel ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jojo pocasi na picu jako vzdy kdyz umeju auto tak druhy den prsi :-) tak to nikdy nemej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tiež som to včera poumýval zvonku i zvnútra a ešte večer tu spadlo pár kvapiek, ale našťastie je to vidieť len zblízka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ne poslal jsem ti mail Bruce Lee. Nebo nedošel ??? Už je mě to jasný, já totiž prvně vlezd semhle do hospody než do emilárny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kamarádi, jdu vařit svou oblíbenou ranní rozpustnou kávu Nescafe Classic alias Macháček, dá si někdo též...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kamarádi, jdu vařit svou oblíbenou ranní rozpustnou kávu Nescafe Classic alias Macháček, dá si někdo též...? ja trojitou.... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No ja som ju práve dopil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ovi: Páči sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No ja som ju práve dopil... No třeba ještě jednu zvládneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda Čao Dakie, jj, chodit po baráku po tmě je krajně nevýhodné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No třeba ještě jednu zvládneš... To áno, ale radšej až poobede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda zdarek! taky uz makat co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čao Dakie, jj, chodit po baráku po tmě je krajně nevýhodné... az nebezpecne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To áno, ale radšej až poobede... Dobrá tedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Idem niečo spraviť keď už som v robote, za hodinu a pol som len pustil počítač a vypil kávu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čao Dakie, jj, chodit po baráku po tmě je krajně nevýhodné... normálně mám světlej byt, ale zrovna koupelna nemá ani okno a moc světla se tam nedostane nevadí, tak sem se akorát neoholil a možná sem si na hlavě vytvořil něco zvláštního zdarek!taky uz makat co ? bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych! s kterou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj kamarádíčkové tak sem zase v práci.. ráno nešel proud, tak sem se v koupelně málem zabil, ale pohoda Čau Dakie. Tady už vylez oskárek a hřeje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 bohužel, v 11 jedu do Benátek, tak se aspoň projedu, když už nic jinýho ale spal bych! V Benátkách je teď velice příjemně a slunečno, ale nevím, jak jsou teď na tom s hladinou moře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tady už vylez oskárek a hřeje. Cože...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 s kterou? zatím to vypadá že s Fóbií 1,2 HTP ale nějakou bych k tomu klidně přibral Spidi: to bude asi omyl, myslel sem pouze Benátky n. Jizerou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.