Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čau Dakie. Tady už vylez oskárek a hřeje. ahoj Rosťo, tady naštěstí taky! ale ráno chcalo a nechtělo se mi vstávat, protože v dešti jít 2km pěšký do práce je celkem na nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Fakt Spidi Nekecám. Sluníííííííčko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ahoj Rosťo, tady naštěstí taky! ale ráno chcalo a nechtělo se mi vstávat, protože v dešti jít 2km pěšký do práce je celkem na nic.. Tak to máš kousek co ??? já to mám 6 km a začnu jezdit na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dakie: njn, ale zase do těch Benátek na jihu Evropy by to byla pěkná jízda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Fakt Spidi Nekecám. Sluníííííííčko. No koukám, že tam nad středníma čechama máte nějakou díru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Úctivá poklona panové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Evers: Nápodobně pane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jakpak dopadlo sobotní koulení? Že by lesíček ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Úctivá poklona panové. Čau Evers. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak jak u vás pánové ? Já si to pondělí nemůžu vždycky vynachválit. Nikdo nic nechce, nevotravuje .-) proste klidek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak jak u vás pánové ? Já si to pondělí nemůžu vždycky vynachválit. Nikdo nic nechce, nevotravuje .-) proste klidek. No až na to počasí plná spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No koukám, že tam nad středníma čechama máte nějakou díru tady jich je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ovi: Ty díry, který myslíš, jsou tady taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Včera dopoledne jsem chvíli koukal na Objektiv a bylo tam o našich studentech v Austrálii a o těžké rasové nesnášenlivosti předevší ke tmavým a k asiatům. Tak jsem neznal, že tohle se mě netýká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ovi: Ty díry, který myslíš, jsou tady taky... a ktery jsou lepsi? ty co myslim ja nebo ty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak to nikdy nemej tomu rikam super reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ovi: Jak na co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ovi: Jak na co... to mas recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak teď chvíli sluníčko i u nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tady to ted zalezlo, byl si o vikendu protahnout masinu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak tady teď malinko prší. Ale jen tak mrholí. Nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 hlad jak vlk a more prace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bry ranko kamaradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čau sousede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 brý den pánové, dneska se mi nechce v práci vubec nic dělat, chce se mi spát a jsem otrávenej:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.