Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi tady v PHA celkem ni. a co u tebe ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tady je to taky slabý, servírka ze sportbaru se vykoupala a šla dom a já tady tvrdnu sám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 novýho je, že jsem konečně po obedě a jsem spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj z východních Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tady je to taky slabý, servírka ze sportbaru se vykoupala a šla dom a já tady tvrdnu sám... Tak to nasere co? Mohli jste na to být dva co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj z východních Čech Čau kamaráde..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku.. Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to nasere co? Mohli jste na to být dva co?? Ale ne, dobrý to bylo. Ona navíc musela jít zase do práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Rostiku.Mám hlad a nikam se mě nechce...prekérní situace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čau Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Standis.Zdravím Tě.Už jsi koupil tu flashku nebo pořád vyčkáváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku..Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus... No zrovna včera jsme v tym baru to TT probírali a já naznal, že bych se mu nebránil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Rostiku.Mám hlad a nikam se mě nechce...prekérní situace. Romčo nezapomeň na ty fotky Ronalů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Standis.Zdravím Tě.Už jsi koupil tu flashku nebo pořád vyčkáváš? už jsem jí byl konečně v pátek vyzvednout. teď můžu fotit a prát cd do telefonu, co se naskytne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Já jsem na to nezapomněl ale ten kluk od kterého to mám na mě pěkně kašle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Standis: tak vidiš to.Ted mužeš fotit o stopéro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdáreček kamarádi...to je zase humus počasí venku..Jsem se byl před hodinkou projet s TT 2,0 TFSI v automatu s Tiptronicem a bombice:) Škoda že je venku takovej humus... Zdarec Bylzde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ale ne, dobrý to bylo. Ona navíc musela jít zase do práce... Tak to jooooo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No zrovna včera jsme v tym baru to TT probírali a já naznal, že bych se mu nebránil... Spíš by se mi ale líbil ten Roadster a 4x4...Pěkně bez střechy:) Pak to musí být mazec...ten zvuk je ale libovej! Ani bych tam snad nemusel mít rádio...A Tiptronic...super věc..krásně se řádí těma pádlama:)ESP blikalo jak o závod:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Já jsem na to nezapomněl ale ten kluk od kterého to mám na mě pěkně kašle Už máš hotovej ten Layting ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rostiku: už se mi to blíži...ve čtvrtek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Buď zdráv Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rostiku: už se mi to blíži...ve čtvrtek! No jsem zvědavej. Asi se přijedu na to podívat čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to jooooo. Njn, včera jsem byl u Lenči, ptala se mě, jestli su nasranej a já samože řekl že ne a že je všechno v pohodě a šel jsem domka a pak večer na pivo s kámošem a byla tam opět kočena, po které jsem posledně házel očka, protože se mě fakt líbila. No a když nám nosila piva tak občas přisedla a povídala a smála se a když zjistila že kámoš je ženatej ale já ne, tak už to bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdravím Tě Evers jak se jmenuješ jménem at nepišu to předtím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.