Leden 12, 200916 r Nejsi přepracovanej ty jedna modrá pilulko takhle v pondělí ?!? no byl jsem dnes dlouho čoveče a práce mám nad hlavu, tak na 14 dní budu mít pěknou honičku, ale poperu se s tím a vy všichni pak budete mít kvalitní držáky airbagů Ale CMF už zde své autopříspěvky publikovala !!! sem teda asi nějak překouk
Leden 12, 200916 r Autor no byl jsem dnes dlouho čoveče a práce mám nad hlavu, tak na 14 dní budu mít pěknou honičku, ale poperu se s tím a vy všichni pak budete mít kvalitní držáky airbagů Tak to zase nepřeháněj ať neskončíš u Chocholouška !!! Nějaká ta zábava taky musí být, né ?!?
Leden 12, 200916 r Autor to jo, ale zábavy si užívám až až, takže jednou za čas musím máknout To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono
Leden 12, 200916 r Autor Ve 21:40 v práci??? Co budeš dělat s prachama??? Co asi !!! Sponzorovat jarní besídku
Leden 12, 200916 r Ve 21:40 v práci??? Co budeš dělat s prachama??? tak zas takovej hrdina nejsem :D do čítanek se dostat nemusím To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono mám oboje
Leden 12, 200916 r Co asi !!! Sponzorovat jarní besídku pche, sám mám málo, zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazník a já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž
Leden 12, 200916 r To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono Jj, to znám. Taky mám dneska noční ... a zítra taky
Leden 12, 200916 r pche, sám mám málo, zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazníka já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž Na to makáš málo
Leden 12, 200916 r Autor ..., zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazníka já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž Tak tomu říkám Novoroční přecevzetí !!!
Leden 12, 200916 r ľudia pozrite do sekcie OII moja octavia, sekcia revolution, to je ale radosť pozerať on to žerie aj s navijákom
Leden 12, 200916 r Ahoj jirko, proč chceš kupovat takový starý berle? Starý berle s tím jen jezdily,auto zase tak starý není
Leden 12, 200916 r ľudia pozrite do sekcie OII moja octavia, sekcia revolution, to je ale radosť pozerať on to žerie aj s navijákom Kámo to je fakt masakr :smich:
Leden 12, 200916 r Zdarec vsem ,, jen prolitnu a pochlubim se ,ze jsem chudsi o 5tisicovek a 5 bodu , neni dobry jezdit rychle ikdyz je potreba(necekal jsem,ze i v tedle kose budou merit) ....
Leden 12, 200916 r Zdarec vsem ,, jen prolitnu a pochlubim se ,ze jsem chudsi o 5tisicovek a 5 bodu , neni dobry jezdit rychle ikdyz je potreba(necekal jsem,ze i v tedle kose budou merit) .... ty krávo,kolik sis to mazal?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.