pentadius Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ciao chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Stařenka 1.8 GTI 132 kW Ahoj jirko, proč chceš kupovat takový starý berle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ciao chlapi Ahoj kamaráde !!! Koukám ještě v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nejsi přepracovanej ty jedna modrá pilulko takhle v pondělí ?!? no byl jsem dnes dlouho čoveče a práce mám nad hlavu, tak na 14 dní budu mít pěknou honičku, ale poperu se s tím a vy všichni pak budete mít kvalitní držáky airbagů Ale CMF už zde své autopříspěvky publikovala !!! sem teda asi nějak překouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 no byl jsem dnes dlouho čoveče a práce mám nad hlavu, tak na 14 dní budu mít pěknou honičku, ale poperu se s tím a vy všichni pak budete mít kvalitní držáky airbagů Tak to zase nepřeháněj ať neskončíš u Chocholouška !!! Nějaká ta zábava taky musí být, né ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to jo, ale zábavy si užívám až až, takže jednou za čas musím máknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ve 21:40 v práci??? Co budeš dělat s prachama??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 to jo, ale zábavy si užívám až až, takže jednou za čas musím máknout To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ve 21:40 v práci??? Co budeš dělat s prachama??? Co asi !!! Sponzorovat jarní besídku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ve 21:40 v práci??? Co budeš dělat s prachama??? tak zas takovej hrdina nejsem :D do čítanek se dostat nemusím To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono mám oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Co asi !!! Sponzorovat jarní besídku pche, sám mám málo, zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazník a já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To víš, buď škola hrou nebo práce zábavou - jinak to není ono Jj, to znám. Taky mám dneska noční ... a zítra taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak to máš reálny cíle! To já jsem skromnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 pche, sám mám málo, zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazníka já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž Na to makáš málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 uvidíme, je teprv polovina ledna, co se všechno letos stihne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ..., zelená chce nový letní gumy, udělat letní kola, koženej interiér, konečně nandat hudbu do auta, airbrush, novej přední nárazníka já chci telku, příjezdovku, fasádu se zateplením, bazén s protiproudem a vyhříváním a přestavět garáž Tak tomu říkám Novoroční přecevzetí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nezapomněl jsi na výměnu manželky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nezapomněl jsi na výměnu manželky? Bobík taky ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ľudia pozrite do sekcie OII moja octavia, sekcia revolution, to je ale radosť pozerať on to žerie aj s navijákom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ahoj jirko, proč chceš kupovat takový starý berle? Starý berle s tím jen jezdily,auto zase tak starý není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ľudia pozrite do sekcie OII moja octavia, sekcia revolution, to je ale radosť pozerať on to žerie aj s navijákom Kámo to je fakt masakr :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 přerazit ho vejpůl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Zdarec vsem ,, jen prolitnu a pochlubim se ,ze jsem chudsi o 5tisicovek a 5 bodu , neni dobry jezdit rychle ikdyz je potreba(necekal jsem,ze i v tedle kose budou merit) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 o kolik km a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Zdarec vsem ,, jen prolitnu a pochlubim se ,ze jsem chudsi o 5tisicovek a 5 bodu , neni dobry jezdit rychle ikdyz je potreba(necekal jsem,ze i v tedle kose budou merit) .... ty krávo,kolik sis to mazal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.