Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nazdárek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jj tak panove - pomalu balim a povalim domu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nazdárek ... lidi prichazej a ja koncim jinak zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A jsem zase tady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nazdárek ... Čao Jero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 lidi prichazej a ja koncim jinak zdarek! Tak dobre doraz domu a stav se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čao Jero... Hoy : ) Jak se vede zacatkem dovyho tydnu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Docela to jde, ale to pičasí mě fakt dost štve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Docela to jde, ale to pičasí mě fakt dost štve... Takze je u vas asi stejne jako tady ,neskutecne lije ,kevsemu je hrozna kosa.... No krasne nam to jaro zacina ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A jsem zase tady... porad stejni lidi ja se presunu domu a taky dorazim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Takze je u vas asi stejne jako tady ,neskutecne lije ,kevsemu je hrozna kosa.... No krasne nam to jaro zacina ..., jj chcije a chcije.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No dneska jezdil mimořádně Krokodýl - motorák jako mám já, ale v majetku ČD, kterej jezdí, když je některej modernější stroj z turnusu K.O. a odpoledne jel i přes Moravské Bránice, to je na trati z Brna na Znojmo a jsou tam ještě ve stanici mechanický návěstidla, bejt sluníčko, vypadalo by to asi následovně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 valim pryc a doma se pripojim cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 porad stejni lidi Co naděláš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 valim pryc a doma se pripojim cus O.K. Opatruj se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nemate nejaky recept jak se toho humidoru zbavit ? ... Foto paradni , uz aby takhle bylo .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jero, snad jen vydržet, ale fakt už mi to fakt štve... Už se taky moc těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ted si tak rikam,ze ten snih byl mozna i milejsi .... Jinac,uz pripravujes octuli na sezonu ? : ) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Krasavičník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kurnia RSpluska .... Krasa .mohla by se zacit vyrabet,ikdyz by mi to bylo prd platne ,treba bych se jednou dockal ... Akorat ty cerny bocni listy bych asi nechal dat do laku .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ted si tak rikam,ze ten snih byl mozna i milejsi .... Jinac,uz pripravujes octuli na sezonu ? : ) .... No minulý týden jsem začal, takže už mám: - vytočený bezp. šrouby ze tří kol, od kterých jsem neměl adaptér - vyměněnej olej po 15.000 km Takže zbývá: - výměna předních kotoučů a destiček - výměna sériového podvozku za snížený - výměna čelního skla (STK 5/09) - výměna zbývajících dílů interiéru za faceliftové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kurnia RSpluska .... Krasa .mohla by se zacit vyrabet,ikdyz by mi to bylo prd platne ,treba bych se jednou dockal ... Akorat ty cerny bocni listy bych asi nechal dat do laku .) No možná bych si koupil ještě jednu sadu těch lišt a zkoušel, co bude hezčí... Tohle je taky dobrej mazec: http://www.gogocars.cz/galerie-gogo/octavia_coupe/thumb.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak to mas toho dost,, jakej davas podvozek ? ... Neplanujes prijet v kvetnu na ostravici na sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Podvozek mám plynokapaliny Bilstein a pružky Eibach uložený v Powerflexu... V květnu je toho dost, takže se uvidí, každopádně neříkám ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) No možná bych si koupil ještě jednu sadu těch lišt a zkoušel, co bude hezčí... Tohle je taky dobrej mazec: http://www.gogocars.cz/galerie-gogo/octavia_coupe/thumb.html teda,,vypaada zajimave,,udelat takovou odlehcenou RScoupé,,byla by to pecka No tak to je parada,,budes mit kvalitni podvozenicko .) ... Jasne ,alespon bychom dali škopek Editováno: 23. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.