Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Věřím, že se to brzy objeví na nějaké akci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Věřím, že se to brzy objeví na nějaké akci... Parada,,budem se tesit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jasne ,alespon bychom dali škopek To minimálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak už sedím doma. Jeééé to je pohoda... Zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak už sedím doma. Jeééé to je pohoda... Zdarec Čao Rosťo, parádní mail, díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čau, no není to to pravý ořechový. Musím někde vyhrabat nějaký pecky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak už sedím doma. Jeééé to je pohoda... Zdarec Zdarec pane .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoooj Jero. Jak se máš ??? Vím že dobře. To byla jen kontrolní otázka pane.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čau, no není to to pravý ořechový. Musím někde vyhrabat nějaký pecky. Některý ty obrázky už jsem viděl, ale většina je bombová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoooj Jero. Jak se máš ??? Vím že dobře. To byla jen kontrolní otázka pane.. Ale..tak vzdycky muze bejt lip ..,ze jinac to docela jde . Posli taky nejakej mejl jak budes mit cas ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Na ten odkaz dole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Brďo chudák kokta... http://zpravy.idnes.cz/krimi.asp?c=A090310_081802_krimi_cen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi ty jsi posílal Jerovi nějaký maily ode mě ?? Že bych mu něco poska víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Na ten odkaz dole ? jj ... na ten fialovej mejl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Brďo chudák kokta... tak ten to tam slusne zaparkoval ,,,kua ,co ti lidi za tim volantem delaj ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosťo, neposílal, takže mu to tam tlač pod tlakem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak ten to tam slusne zaparkoval ,,,kua ,co ti lidi za tim volantem delaj ..., Čéče nefim, mě osobně se nic takovýho nikdy nepovedlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jasně. Totálně ho zahltím ne ??? To je jen sranda Jero neboj. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Čéče nefim, mě osobně se nic takovýho nikdy nepovedlo... Myslim,ze bych se bez tohodle zazitku obesel ) ... Zatim mi vyhovuje jezdeni bez nehod Rosťo ...Zadny Spamy a podobny krámy ... ;) Editováno: 23. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Pekny .... Nemate nekdo v pocitaci upraveny 1000MB ? Muscle car virtual ,,nekde jsem to tu videl ,ale nevim kaj to bylo .... Jinac autoskola je fakticky psycharna,, Kua ..tys to s tim zahlcovanim myslel snad vazne ... Editováno: 23. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak jsem mu tam Spidi něco narval. Má co dělat chlapík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak jsem mu tam Spidi něco narval. Má co dělat chlapík.. joo,,potrebovali ste me dostat z hospody ,povedlo se ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak první bengařskej pašík už je naprcanej... http://www.novinky.cz/krimi/164577-nehoda-...jni-passat.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 úžasné ty vole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.