perníkář Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 vymetac kominu pěkné já bych jen potřeboval s něčím poradit.. nikdy jsem to nedělal nesetkal se s tím.. teď nevím jak to pořešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ja nestiham fejbůkovat a psat jeste tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak jaka panove? Čau skorosousede. Jak ti fičí Bavor co. Bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Jani.Tak dnes jsem to odflákl v KFC...ty jejich přepáleny tuky...ale mám pěkně nacpanej bachor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ta v pravo... brunetka zdarek! ja jsem na blondyny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čau skorosousede. Jak ti fičí Bavor co. Bez problémů. zatim jezdi jak ma,tak doufam ze mu to vydrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto čáu! To varování mě sere že máš kvůli mě.Jinak N97 neni problém jako vlastně nic neni problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 taky ta moje miva Tak to už su klidný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak jaka panove? Zdar jak Brno Jirko, furt rovně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto čáu! To varování mě sere že máš kvůli mě.Jinak N97 neni problém jako vlastně nic neni problém... To varování není tvoje chyba, ale moje blbost a Davon to dost žere, takže jsem v klidu. Řeknu za týden exBobikovi aby mi to smáznul. A cena tý N97? Kamaráda to zajímá. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ja jsem na blondyny hlavne se umime dohodnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdar jak Brno Jirko, furt rovně... zdarec,ja jsem zatim taky na rovine,ale nevim jak jeste dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 pěkné já bych jen potřeboval s něčím poradit.. nikdy jsem to nedělal nesetkal se s tím.. teď nevím jak to pořešit.... tak už jsem to pořešil díky...už instalatéra nepotřebuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 vymetac kominu Tak to jsme profesně kolegové... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to už su klidný... tak jeste ze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 hlavne se umime dohodnout no jasne Hele jedes na besidku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak už jsem to pořešil díky...už instalatéra nepotřebuji Praskla ti voda ?? plodová.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 no jasne Hele jedes na besidku? jj preco? se sezerem jak psouni co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdarec,ja jsem zatim taky na rovine,ale nevim jak jeste dlouho Co Bafo, furt cajk...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdarec,ja jsem zatim taky na rovine,ale nevim jak jeste dlouho krasnej zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to jsme profesně kolegové... presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jj preco? se sezerem jak psouni co? vypada to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tak jeste ze tak Ale v principu už su klidný 30 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: ještě se neprodává ale bude to ranec cca 19 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Co Bafo, furt cajk...? Bafo v cajku,uz ho zacinam trochu tocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.