Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: srovnalo se to cca 7mm a ted to musi vyschnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jeeeeeje pekny holky,sice trochu mladsi-22,ale vsechno se ma zkusit,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 cože, slyšel jsem dobře, párty?Kde Zdar Bobíku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: srovnalo se to cca 7mm a ted to musi vyschnout. No tak to jsem si oddychl. Myslel jsem,že to bude nějakej vejmrd. Tak to je v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 pekny holky,sice trochu mladsi-22,ale vsechno se ma zkusit,ne? v poradku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čus Ovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie... V pohodě Najmis. Já jsem dělal 12 let dozor technologických postupů na stavbách pro rakouskou firmu PORR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jo ták.Já myslel že to jsou Tvoje známy či co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) sem si zas naběh..... Romarioo:neee Editováno: 23. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj kluci Tady je parádní černá noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: a ted děláš sám na sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 v poradku... jedna je fakt peknoucka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ani ne Najmis. Každé zkušenosti v životě jsou dobré a rád slyším i jiné názory. Potom se práce udělá tak jak má ne ??? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bobik: copak? Nesvítite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čus bobe... he už si tak říkám svit měsíčku svit..at jim šije nit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosta:tak musel jsem hodit nějaký info vid.... Romarioo:já nevím...prostě někdo...je to veřejná galerie... Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: a ted děláš sám na sebe? Jen SZ Romčo a později až nebude o čem jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Cus, Rosto, co jsi to chtel upravit, nejak jsem to nenasel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne... já myslím že se ptal kdo to je....néé kde to je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vypadá to na Krkonoše... Kurec taky bych mohl někam naházet fotky z hor, bylo tam fajne... Ty woe Spidi přesně tak Tam taky jezdim. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi: Horni Mala Upa dle foto?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ani ne Najmis. Každé zkušenosti v životě jsou dobré a rád slyším i jiné názory. Potom se práce udělá tak jak má ne ??? :palec2: jasný no..tak já spíš zatím nazbíral víc praktických zkušeností...naposled komplet jádro v paneláku+nová kuchyn,dlažby,obklady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Cus, Rosto, co jsi to chtel upravit, nejak jsem to nenasel? Už nic Davone. Díky za varování..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 já myslím že se ptal kdo to je....néé kde to je.... Tak to pardon, už mlčím a odcházím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.