O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 čus Ovi zdarek - nestiham fejsbukovat iceqeckovat a psat jeste sem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to pardon, už mlčím a odcházím... nedělej bobíkuv avatar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 brý večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdarek - nestiham fejsbukovat iceqeckovat a psat jeste sem... hmmm to je divný... asi málo prstu a očí co...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ty woe Spidi přesně tak Tam taky jezdim. :smich: A kde to je...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jasný no..tak já spíš zatím nazbíral víc praktických zkušeností...naposled komplet jádro v paneláku+nová kuchyn,dlažby,obklady... Tak to je pěknej vejprc co? To ste i bourali nebo jen čistou práci ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdarek - nestiham fejsbukovat iceqeckovat a psat jeste sem... nejseš v tom sám, neboj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi: Horni Mala Upa dle foto?? A to ti někdo poradil nebo jsi na to přišel sám...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Davon: neni to stejny? Dvorská bouda.Krkonoše.Já v pracovním nasazení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Rosta:uplně kompletentně... Editováno: 23. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ty woe, já si ani nepamatuju jak vypadá Snětka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 brý večír Čao Daku, tak co panímáma, furt nasraná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nejseš v tom sám, neboj minimalni 3 jsme v tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A kde to je...? Ty woe já ti to řeknu a ty tam budeě jezdit taky ne. :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Romane peknej skutr,mame tady podobnej,ctrnactikilo,docela dobra hracka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosta:uplně kompletentně... To jste se napapali prachu co ? Nezávidím a znám to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? Rosta, ja myslim, ze by jsi byl uz davno na BAN a pritom mas 33% za OT v Romarioo inzerci. Proste pravidla jsou, budou... Ja jsem velmi volny Myslim, ze jsem ti i nekolikrat i za poruseni pravidel radil a neresil to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čao Daku, tak co panímáma, furt nasraná ? jj, nic nového minimalni 3 jsme v tom v tom bych radši nebyl, ještě že sem chlap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jiřiku: jj.Se skutrem je vždycky prdel...hlavně když museji uhýbat lyžaři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Servus panáčci Jak je večír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Davon: Rosta to určitě neudělal umyslně.Znám ho a je s ním domluva.Neni prudič jako ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? No těsně vedle, jsou to Zadní Rennerovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 v tom bych radši nebyl, ještě že sem chlap pockej jednou to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Spidi - ja to netvrdim, ja jsem si to zkusil tipnout? Je nebo neni? Rosta, ja myslim, ze by jsi byl uz davno na BAN a pritom mas 33% za OT v Romarioo inzerci. Proste pravidla jsou, budou... Ja jsem velmi volny Myslim, ze jsem ti i nekolikrat i za poruseni pravidel radil a neresil to! Tak teď je porušuju znovu cituju. Prohlížel jsem Homepage a omylem skočil na Romanovu Nokii. Bohužel jsem si neuvěsomil,že jsem v bazaru SORRY !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Servus panáčci Jak je večír zdarec pisem pisem az se upisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.