Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jj, nic nového Ach jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Servus panáčci Jak je večír Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Servus panáčci Jak je večír Ahoj Láďo, sám doma Co ty? pockej jednou to pujde... no to snad ne, nemusím mít všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Porusujes jen kdyz citujes posledni prispevek v diskuzi, coz ted neni. Nemusis se mi nijak omlouvat, ale ani dekovat. Kdyz ho znas Romane, tak mu to vysvetli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Servus panáčci Jak je večír Zdar Laďo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: neser! A bud v klidku.Já mám varování každou chvilku.O nic nejde.Prostě na to dávej bacha a nenech si zkurvit usměv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ach jo... jen mi psala, že si přijede pro nějaký věci.. tak nevim co to má znamenat Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru... rosťo, vybodni se na nějaký varování.. stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 theFrigo: Ty kluku jeden!!! Jseš pořád v Holandsku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Porusujes jen kdyz citujes posledni prispevek v diskuzi, coz ted neni. Nemusis se mi nijak omlouvat, ale ani dekovat.Kdyz ho znas Romane, tak mu to vysvetli Nepotřebuju nic vysvětlovat. Mě tohle neživí víš. A bohužel jinde je porušujou taky a vědomě. Nic se ale neděje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jestli te nasralo to varovani, tak to je jedine dobre, pak se ty chyby lepe pamatuji Ze te to nezivy, to me je u koudele a ze je vedome porusujes, pocitas jiz s rizikem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nazdar Romane, v sobotu jsem se vrátil, hnali jsme to z Holandska služební O II 1.9tdi a z Venla do České Lípy jsme přijelis průměrnou rychlostí 131 km/h a trvalo nám to na minutu přesně 6hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Rosto: neser! A bud v klidku.Já mám varování každou chvilku.O nic nejde.Prostě na to dávej bacha a nenech si zkurvit usměv Víš co. Storm už ho má taky plný zuby a prudí ho za nic: Neznám ho a ani nechci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jen mi psala, že si přijede pro nějaký věci.. tak nevim co to má znamenat Ty jo čéče já to fakt nechápu, úplně mě to děsí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kdo koho prudi? Kdo ma koho plny zuby? Kdo ti tady radil a pomahal? Kdo je STORM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jen mi psala, že si přijede pro nějaký věci.. tak nevim co to má znamenat jeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 zdarecpisem pisem az se upisem Budu se snažit dokud tu dneska neodpadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 theFrigo: ale tam jsi letěl ne? A zpátky teda autem jo?Jak tam je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak na tohle si počkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Víš co. Storm už ho má taky plný zuby a prudí ho za nic: Neznám ho a ani nechci. nevím co máte, prostě pravidla sou od toho, aby se dodržovala ne? nikdo není neomylnej, já je taky porušuju a vědomě.. ale občas prostě musíš Ty jo čéče já to fakt nechápu, úplně mě to děsí... já to taky nechápu a asi nikdy nepochopím.. a jak se máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Čau Laďo. Už mám zkurvenou náladu. a dneska na to asi seru... Možná jsi to někde psal ale dneska to všechno nečtu Copak - práce ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Budu se snažit dokud tu dneska neodpadnu to bude boj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dakie: ja nemam naprosto nic, se nekdo rozciluje za svoje chyby a kope kolem sebe jak malej Jarous Rosto, uklidni se, zitra se tomu pousmejes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Láďo, sám doma Co ty? Dneska bohužel né ale jsem za celej den KO tak mě to nevadí. A stejně je zalezlá v pokoju a ani nebékla tak mě může !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Davon: to chce klid hlavně se postarej o ten svůj e-shop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Zdar Laďo... Ahoj Spidi A zase máme o jeden den blíže k besedě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.