Březen 23, 200916 r Kdo koho prudi? Kdo ma koho plny zuby? Kdo ti tady radil a pomahal? Kdo je STORM? No coment !!!!!! Díky za rady.
Březen 23, 200916 r já to taky nechápu a asi nikdy nepochopím.. a jak se máš ty? No Lenča je poslední dobou trochu zaražená, asi jsem po ní moc vyjel a chtěl hodně, včera jsem za ní byl, tak byla docela v pohodě, ale nebylo to úplně ono. Zítra za ní zase půjdu, tak třeba to bude lepší...
Březen 23, 200916 r Dakie: ja klid nepotrebuji, dostatek ho mam, kdyz si ho udelam eshop? Jo myslis jak ma moje firma? Budu si tu platit inzerci
Březen 23, 200916 r Dneska bohužel né ale jsem za celej den KO tak mě to nevadí. A stejně je zalezlá v pokoju a ani nebékla tak mě může !!! sem myslel že já sem sám doma ale nevadí
Březen 23, 200916 r theFrigo: ale tam jsi letěl ne? A zpátky teda autem jo?Jak tam je? jojo, letadlem tam, to bylo super, takový zrychlení a po takovou dlouhou dobu nám O II nenabídne mno a zpátky služebním autem s kolegou který přijel den po mě. Mno Ti povim bylo tam krásněm přihodim dvě fotky, ale ani jedna o tom luxusním počasí nevypovídá první je pátek večer na tzv. TPW, to je zázemí pro naše kamiony a druhá je hlavní sídlo firmy v sobotu v poledne když jsme odjížděli Upraveno Březen 23, 200916 r od theFrigo
Březen 23, 200916 r Dakie: ja nemam naprosto nic, se nekdo rozciluje za svoje chyby a kope kolem sebe jak malej Jarous Rosto, uklidni se, zitra se tomu pousmejes Jasně ale dneska určitě ne.
Březen 23, 200916 r No Lenča je poslední dobou trochu zaražená, asi jsem po ní moc vyjel a chtěl hodně, včera jsem za ní byl, tak byla docela v pohodě, ale nebylo to úplně ono. Zítra za ní zase půjdu, tak třeba to bude lepší... chce to čas, asi jako u nás ale sere to Dakie: ja klid nepotrebuji, dostatek ho mam, kdyz si ho udelam eshop? Jo myslis jak ma moje firma? Budu si tu platit inzerci jj, tvá vlastní soukromá firma
Březen 23, 200916 r Ahoj Spidi A zase máme o jeden den blíže k besedě No jóóó čéče, za metr to máme na krku...
Březen 23, 200916 r Co ty se do toho kyblujes? další arogantní zasahující A/M, tys nám tady chyběl Až tak, jó taky sem se divil
Březen 23, 200916 r Kuci! Koukáte někdo na Primu? Za chvilku ...to bude asi mazec.Nechápu ty lidi co do toho lezou
Březen 23, 200916 r chce to čas, asi jako u nás ale sere to Jasné, já to až tak nehrotím, protože není důvod...
Březen 23, 200916 r Co ty se do toho kyblujes? A to je fakt, hadry z Kappy mě nic neříkaj, takže už mlčím a hledím si volantu...
Březen 23, 200916 r Ja koukam na svou kyprou zenu Dostavali jsme skoleni od odchazejiciho bobika, vis Dakie
Březen 23, 200916 r Tak kdyz jste tady vsichni tak hezky pohromadě, uz delsi dou sleduji vasi debatu a docela jsem se zarazila na strane 702 Precetla jsem si o sobe velice zajimave veci .Tudiz ti to usnadnim ty veci si sbalim sama a karvu tu ze me delat muzes klidne dal pa a mimochodem neni nad inteligentni diskuze
Březen 23, 200916 r A to je fakt, hadry z Kappy mě nic neříkaj, takže už mlčím a hledím si volantu... Ale ne, Spidi, ty si muzes rypat Prodavas volanty jo?
Březen 23, 200916 r další arogantní zasahující A/M, tys nám tady chyběl To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.