Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kdo koho prudi? Kdo ma koho plny zuby? Kdo ti tady radil a pomahal? Kdo je STORM? No coment !!!!!! Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 já to taky nechápu a asi nikdy nepochopím.. a jak se máš ty? No Lenča je poslední dobou trochu zaražená, asi jsem po ní moc vyjel a chtěl hodně, včera jsem za ní byl, tak byla docela v pohodě, ale nebylo to úplně ono. Zítra za ní zase půjdu, tak třeba to bude lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dakie: ja klid nepotrebuji, dostatek ho mam, kdyz si ho udelam eshop? Jo myslis jak ma moje firma? Budu si tu platit inzerci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dneska bohužel né ale jsem za celej den KO tak mě to nevadí. A stejně je zalezlá v pokoju a ani nebékla tak mě může !!! sem myslel že já sem sám doma ale nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No coment !!!!!! Díky za rady. Comment, 2m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) theFrigo: ale tam jsi letěl ne? A zpátky teda autem jo?Jak tam je? jojo, letadlem tam, to bylo super, takový zrychlení a po takovou dlouhou dobu nám O II nenabídne mno a zpátky služebním autem s kolegou který přijel den po mě. Mno Ti povim bylo tam krásněm přihodim dvě fotky, ale ani jedna o tom luxusním počasí nevypovídá první je pátek večer na tzv. TPW, to je zázemí pro naše kamiony a druhá je hlavní sídlo firmy v sobotu v poledne když jsme odjížděli Editováno: 23. Březen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Davon: to chce klid hlavně se postarej o ten svůj e-shop Asi nějak tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dakie: ja nemam naprosto nic, se nekdo rozciluje za svoje chyby a kope kolem sebe jak malej Jarous Rosto, uklidni se, zitra se tomu pousmejes Jasně ale dneska určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No Lenča je poslední dobou trochu zaražená, asi jsem po ní moc vyjel a chtěl hodně, včera jsem za ní byl, tak byla docela v pohodě, ale nebylo to úplně ono. Zítra za ní zase půjdu, tak třeba to bude lepší... chce to čas, asi jako u nás ale sere to Dakie: ja klid nepotrebuji, dostatek ho mam, kdyz si ho udelam eshop? Jo myslis jak ma moje firma? Budu si tu platit inzerci jj, tvá vlastní soukromá firma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ja uz mam propsanou klavesnici od notasu skoro az na stul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Asi nějak tak... Co ty se do toho kyblujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Spidi A zase máme o jeden den blíže k besedě No jóóó čéče, za metr to máme na krku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 jen mi psala, ... Až tak, jó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ja uz mam propsanou klavesnici od notasu skoro az na stul to mi povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to bude boj Ale dneska né moc dlouhej Su nějakej utahanej po dnešku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Co ty se do toho kyblujes? další arogantní zasahující A/M, tys nám tady chyběl Až tak, jó taky sem se divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kuci! Koukáte někdo na Primu? Za chvilku ...to bude asi mazec.Nechápu ty lidi co do toho lezou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 chce to čas, asi jako u nás ale sere to Jasné, já to až tak nehrotím, protože není důvod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Romariooo: koukám na Víkend.. nevím co je na Primě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Co ty se do toho kyblujes? A to je fakt, hadry z Kappy mě nic neříkaj, takže už mlčím a hledím si volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ja koukam na svou kyprou zenu Dostavali jsme skoleni od odchazejiciho bobika, vis Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs_ Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak kdyz jste tady vsichni tak hezky pohromadě, uz delsi dou sleduji vasi debatu a docela jsem se zarazila na strane 702 Precetla jsem si o sobe velice zajimave veci .Tudiz ti to usnadnim ty veci si sbalim sama a karvu tu ze me delat muzes klidne dal pa a mimochodem neni nad inteligentni diskuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 A to je fakt, hadry z Kappy mě nic neříkaj, takže už mlčím a hledím si volantu... Ale ne, Spidi, ty si muzes rypat Prodavas volanty jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 další arogantní zasahující A/M, tys nám tady chyběl To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 to mi povídej potreboval bych jeste dve ruce:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.