lukyssek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 octavia revolution.....dlouho jsem se takhle nepobavil, sežral uplně vše.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Kámo to je fakt masakr :smich: no jak som písal mať financie idem do toho hlavou... do Bohnic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Škoda že se takovej kit nedělá i na Fábii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 octavia revolution.....dlouho jsem se takhle nepobavil, sežral uplně vše.... to víš u nich na vsi mu tečou do auta šecky 15ky na autobudový zastávce vše naprosto otřesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 protinal jsem znacku 70 pri 124 km/h .... okoli Třince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nejlepčí mě přijde,jak píše že neměl na origo xena....ty bláho,by mě zajímalo,kolik musel dát za ty pluhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hm, 54, to už je fakt moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Nejlepčí mě přijde,jak píše že neměl na origo xena....ty bláho,by mě zajímalo,kolik musel dát za ty pluhy pluhy a lak dobrejch 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Bobiku: měls to ještě chvilku nechat! Ty bejku jeden Editováno: 12. leden 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 protinal jsem znacku 70 pri 124 km/h .... okoli Třince tak tos mel z prdele kliku,to uz je podle me o papiry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) hm, 54, to už je fakt moc No rikali mi ,ze jsou na me jeste hodni ... (no co rict,zaslouzil jsem si to ,,o tom zadna .. Jirka - Mi povidej , pul roku az rok bez papiru ,,todle me ceka jestli podobny kousek letos zopaknu ... Editováno: 12. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Bobiku: měls to ještě chvilku nechat! Ty bejku jeden taky jsem pro legraci, ale zase ztrapnit totálně se tu nemusí, třeba bude fungovat a sám to obřadně spálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No rikali mi ,ze jsou na me jeste hodni ... (no co rict,zaslouzil jsem si to ,,o tom zadna ..Jirka - Mi povidej , pul roku az rok bez papiru ,,todle me ceka jestli podobny kousek letos zopaknu ... jj byli na tebe hodní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 vše naprosto otřesný ty si tú fábiu nemal tak dotiahnutú na 100% ako on tú octu a to ešte v tom chce pokračovať je to blbec, ale mal odvahu to tu dať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Samozrejme ,ze takhle jinac nejezdim ,..pustil jsem to a akorat tam stali .... Pro priste budu vedet ,ale skoda 5tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Bobiku: máš pravdu! Už jsem mu to napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Samozrejme ,ze takhle jinac nejezdim ,..pustil jsem to a akorat tam stali .... Pro priste budu vedet ,ale skoda 5tky Peníze by mě nesraly tak moc jako body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Me sere oboji ... Jeste ted kdyz mam byt kazdy cely den na silnici ...., Editováno: 12. leden 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Me sere oboji ... se ani nedivim.No ja od patku budu prekracovat rychlost leda tak na pěší zóně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jakto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jakto ? Fábie se stěhuje na jih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Bobiku: máš pravdu! Už jsem mu to napsal. super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Fábie se stěhuje na jih Doprkna uz v patek ,si vzpominam jak si ji nam predstavil... tak tj ,,ale tak planujes koupi neceho jinyho ne ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jiřiku: Ty už máš kupce na Fábku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Samozrejme ,ze takhle jinac nejezdim ,..pustil jsem to a akorat tam stali .... Pro priste budu vedet ,ale skoda 5tky To musíš někam na dálnicu se trochu provětrat. 5 litrů je už dost poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.