Březen 23, 200916 r Jasné, já to až tak nehrotím, protože není důvod... přesně, času dost, dokud seš na to "sám"
Březen 23, 200916 r To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...? snad tady alespon ne?
Březen 23, 200916 r Autor No jóóó čéče, za metr to máme na krku... Sem začal teď trénovat !!! Jsme dojeli z Laa a já Ti měl takovej hlad, že jsem do sebe hned kopl jeden škopek a druhej na zředění tý termální a chlorovaný vody, a nějak mě teď zdrhaj a vyměňujou se písmenka na klávesnici - mršky jedny
Březen 23, 200916 r To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...? Pockej, pockej, to jako znamena, ze se nesmime?? Vsimat=bezduvodne mazat, zamykat a hospody jako celkove, nejen teto
Březen 23, 200916 r Ahoj.Taky mě těší ale názory Dakieho beru jako rozumny.Sorry ale chyba je vždy na obou stranách...
Březen 23, 200916 r Ahoj.Taky mě těší ale názory Dakieho beru jako rozumny.Sorry ale chyba je vždy na obou stranách... Ja vam je neberu jen obca by se to melo slyset z obou stran ale to je vase vec on me uz je nejak sumak;)
Březen 23, 200916 r někde ve středu města, aby jste to měli ty a dakie blíž na pěšky snadto vyjde me...
Březen 23, 200916 r Mě to je jedno mam zatuhlej krk a stejnak asi pojedu autem. Chlastat ted nechci. Tak vas muzu pak rozvezt kam budete chtit
Březen 23, 200916 r )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:22 ) <{POST_SNAPBACK}> Vás tady ale je na fejsbůku se blbe četuje
Březen 23, 200916 r Mě to je jedno mam zatuhlej krk a stejnak asi pojedu autem. Chlastat ted nechci. Tak vas muzu pak rozvezt kam budete chtit pockej a nebude to skoda?
Březen 23, 200916 r ... a mimochodem neni nad inteligentni diskuze topředtím nehodlám nijak komentovat, to si vyříkejte mezi sebou a je hloupost prát špinavé prádlo mezi sebou na fóru. mno a k tomu citovanémujenom dodám že takhle večer je docela fajn plkat o blbostech a řešit pikačoviny, protože to je jeden ze způsobů jak ze sebe oklepat koncem dne ten stres a odpočívat
Březen 23, 200916 r Pockej, pockej, to jako znamena, ze se nesmime?? Vsimat=bezduvodne mazat, zamykat a hospody jako celkove, nejen teto Už mlčím, už mlčím...
Březen 23, 200916 r Abych dneska mohl vubech chodit a jezdit byl jsem od 5 do 6 ve srpse a masiroval krk. Sezral nejaky prasky. Nevim no uvidime kde se nakonec dohodneme. Venku je na me zima jeste. Stacila mi ta sobota
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.