Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ty woe...co bylo??? Kdo to byl? Vetřelec???! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jasné, já to až tak nehrotím, protože není důvod... přesně, času dost, dokud seš na to "sám" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...? snad tady alespon ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 No jóóó čéče, za metr to máme na krku... Sem začal teď trénovat !!! Jsme dojeli z Laa a já Ti měl takovej hlad, že jsem do sebe hned kopl jeden škopek a druhej na zředění tý termální a chlorovaný vody, a nějak mě teď zdrhaj a vyměňujou se písmenka na klávesnici - mršky jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs_ Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ty woe...co bylo??? Kdo to byl? Vetřelec???! Ne Dakieho ex pritelkyne tesi me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 minimalni 3 jsme v tom já byl navíc ve vaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 To bylo keců, že si moderátoři nebudou hospody všímat co ...? Pockej, pockej, to jako znamena, ze se nesmime?? Vsimat=bezduvodne mazat, zamykat a hospody jako celkove, nejen teto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kam se teda pujde ve stredu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj.Taky mě těší ale názory Dakieho beru jako rozumny.Sorry ale chyba je vždy na obou stranách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Kam se teda pujde ve stredu? kam bys to videl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 taky sem se divil Jsou nějaký divný poslední dobou asi skoro všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 někde ve středu města, aby jste to měli ty a dakie blíž na pěšky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs_ Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj.Taky mě těší ale názory Dakieho beru jako rozumny.Sorry ale chyba je vždy na obou stranách... Ja vam je neberu jen obca by se to melo slyset z obou stran ale to je vase vec on me uz je nejak sumak;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 někde ve středu města, aby jste to měli ty a dakie blíž na pěšky snadto vyjde me... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vás tady ale je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ty woe...co bylo??? Kdo to byl? Vetřelec???! No to právě asi neéé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Mě to je jedno mam zatuhlej krk a stejnak asi pojedu autem. Chlastat ted nechci. Tak vas muzu pak rozvezt kam budete chtit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:22 ) <{POST_SNAPBACK}> Vás tady ale je na fejsbůku se blbe četuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Andílku.Jseš i ve skutečnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 přesně, času dost, dokud seš na to "sám" Salám banán... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Mě to je jedno mam zatuhlej krk a stejnak asi pojedu autem. Chlastat ted nechci. Tak vas muzu pak rozvezt kam budete chtit pockej a nebude to skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ... a mimochodem neni nad inteligentni diskuze topředtím nehodlám nijak komentovat, to si vyříkejte mezi sebou a je hloupost prát špinavé prádlo mezi sebou na fóru. mno a k tomu citovanémujenom dodám že takhle večer je docela fajn plkat o blbostech a řešit pikačoviny, protože to je jeden ze způsobů jak ze sebe oklepat koncem dne ten stres a odpočívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Pockej, pockej, to jako znamena, ze se nesmime?? Vsimat=bezduvodne mazat, zamykat a hospody jako celkove, nejen teto Už mlčím, už mlčím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 (editace) Ovi: pro mě je FB jednodušší ale budiž Editováno: 23. Březen 2009, autor: Andílek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Abych dneska mohl vubech chodit a jezdit byl jsem od 5 do 6 ve srpse a masiroval krk. Sezral nejaky prasky. Nevim no uvidime kde se nakonec dohodneme. Venku je na me zima jeste. Stacila mi ta sobota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.