Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ... Musíš dojet na besídku OC a poznáš i další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:48 ) <{POST_SNAPBACK}> Ne, ale nejsem nějaká výstavní husička aby si na mě kde kdo sahal husička? Kachna :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Andilku: hmmm...pěkně řečeno! Nechceš píchnout kolo u auta a zavolat na pomoc mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 a to neříkej dvakrát Nekdy az bude teplo ... ale ne ze mi polejete moji novou krasnou sedacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Musíš dojet na besídku OC a poznáš i další naštěstí já nikoho neznám a nikdo mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bobík: ano mám silné řeči, ty si na to kápl Tobě vždycky podlehnu když Tě vidím, Když já si nedovolím na Tebe sáhnout jako první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:46 ) <{POST_SNAPBACK}> Ne, Bobík to je jiná kapitola Ten je opatrnej - by sahl a ustrelila bych mu bryle z oci :smich: sakrys.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Ahoj Jero: Ty kluku jeden chlupatej! nazdáár ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Andilku: hmmm...pěkně řečeno! Nechceš píchnout kolo u auta a zavolat na pomoc mě? budete hrát slovní fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ...je to tu nejaky vostry .,, Vostrý a rychlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 naštěstí já nikoho neznám a nikdo mě kecy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nekdy az bude teplo ... ale ne ze mi polejete moji novou krasnou sedacku mi neee.. . budem lezet na zemi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vostrý a rychlí ale jakej fofr co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:50 ) <{POST_SNAPBACK}> Bobík: ano mám silné řeči, ty si na to kápl Tobě vždycky podlehnu když Tě vidím, Když já si nedovolím na Tebe sáhnout jako první tak já už z tý židle upad, raději jdu do postel ta je níž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 budete hrát slovní fotbal tak jako další výhra v kapse by z toho mohla být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Bobik: ne! Já jsem slušně vychovanej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Vostrý a rychlí tvrdé Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:50 ) <{POST_SNAPBACK}> Bobík: ano mám silné řeči, ty si na to kápl Tobě vždycky podlehnu když Tě vidím, Když já si nedovolím na Tebe sáhnout jako první Zbytečný ostych není na místě, popřípadě se před těmi intimnostmi prokažte vzájemně občanským průkazem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 23.3.2009, 21:46 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Ne, Bobík to je jiná kapitola Ten je opatrnej - by sahl a ustrelila bych mu bryle z oci Sami by mu ty brýle spadly, kdyby to skoukl... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 mi neee.. . budem lezet na zemi... nikdy jsem nic nepolil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 23. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ... To Ti teď Tome nezávidím až bude někde spolu pít - bych si to z jistých modrých důvodů rači bral sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 husička? Kachna :D To znam to delala bejvalka .... strcis ruku pod perinu a ozve se NECH-ME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--> QUOTE( @ 23.3.2009, 21:52 ) <{POST_SNAPBACK}> tak jako další výhra v kapse by z toho mohla být no příště tě dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 )--><div class='quotetop'>QUOTE( @ 23.3.2009, 21:50 ) <{POST_SNAPBACK}></div><div class='quotemain'><!--quotec-->Bobík: ano mám silné řeči, ty si na to kápl Tobě vždycky podlehnu když Tě vidím, Když já si nedovolím na Tebe sáhnout jako první Zbytečný ostych není na místě, popřípadě se před těmi intimnostmi prokažte vzájemně občanským průkazem... klasickou jmenovku na zada at v tom nemate bordel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 husička? Kachna :DTo znam to delala bejvalka .... strcis ruku pod perinu a ozve se NECH-ME :D TOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.