Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! já jdu taky tak to opadne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Tak to je normalka rano ozraly hovno to musi bejt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 nekecej a dej sem popelník v kolik tady koncite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nekuř mi tu... ! kouřit měla, ale ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! Dobrou a pozdravuj tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Nadměrná konzumace může způsobit projímavost... u nas ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! vydrz uz to mizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 kouřit měla, ale ona Myslíš Katku...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 stolice pevná, tvarovaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Myslíš Katku...? e-e to bylo na Michala, ten ví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 já jdu taky tak to opadne :D no tak tedy zdarek! a zejtra pres dek co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 u nas ne To jsem teď vyčetl na vitamínovejch tabletách, kterejch jsem dnes sežral dvě balení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 e-e to bylo na Michala, ten ví Jo Michal že měl kouřit, tak to hej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 kouřit měla, ale ona hele tak to proste praskni tu nasi osudnou chvilku na baru :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Jo Michal že měl kouřit, tak to hej... ja nic ja muzikant.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat? ale uz chodis tak ok ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 se to asi nehodí, to na sebe prásknout Mějte se, dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat? To byla asi cílená sabotáž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 Myslíš Katku...? chudak holka - jak to tu muze snaset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ovi, zítra to dořešíme přes den v kolik a kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 hele tak to proste praskni tu nasi osudnou chvilku na baru :smich: Povidej a přeháněj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 se to asi nehodí, to na sebe prásknout Mějte se, dobrou noc no nekdy to musis prokecnout... cus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 ale uz chodis tak ok ne? snad jo, ono možná lepš, že sem nefungoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 23. Březen 2009 Sdílet Vloženo 23. Březen 2009 chudak holka - jak to tu muze snaset.... Už je zvyklá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.