Březen 23, 200916 r Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! já jdu taky tak to opadne :D
Březen 23, 200916 r Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! Dobrou a pozdravuj tam...
Březen 23, 200916 r Dobře já ,,, Nic,,jede to tu pekne ,ale clovek se mezi vama ztraci tak valim do pelechu ,,,majte sa ! vydrz uz to mizi...
Březen 23, 200916 r u nas ne To jsem teď vyčetl na vitamínovejch tabletách, kterejch jsem dnes sežral dvě balení...
Březen 23, 200916 r tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat?
Březen 23, 200916 r kouřit měla, ale ona hele tak to proste praskni tu nasi osudnou chvilku na baru :smich:
Březen 23, 200916 r tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat? ale uz chodis tak ok ne?
Březen 23, 200916 r tka sem opět tu zasek se mi net v nejmíň vhodný okamžik - čím to asi bylo, abych nemohl reagovat? To byla asi cílená sabotáž...
Březen 23, 200916 r hele tak to proste praskni tu nasi osudnou chvilku na baru :smich: Povidej a přeháněj...
Březen 23, 200916 r se to asi nehodí, to na sebe prásknout Mějte se, dobrou noc no nekdy to musis prokecnout... cus!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.