Leden 12, 200916 r Doprkna uz v patek ,si vzpominam jak si ji nam predstavil... tak tj ,,ale tak planujes koupi neceho jinyho ne ... ? hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi
Leden 12, 200916 r To musíš někam na dálnicu se trochu provětrat. 5 litrů je už dost poznat Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne
Leden 12, 200916 r Jiřiku: Ty už máš kupce na Fábku? jojo,ve stredu jdeme zaridit papiry a v patek si ji odveze
Leden 12, 200916 r hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi Tak neprodejny zas ne ,ale cenovka by byla urcite nekde jinde.... A kdyz je klučina spokojenej tak proc ne ,urcite mu to bude delat radost ..... Najezdis rocne celkem dost ze .. No tak chvili pesky a pak nejaky quatro ?
Leden 12, 200916 r Chlapi nic,, ac nerad, musim jeste na cestu ... tak se tu mejte, moc neponocujte - Dobrou a zitra hodne zdaru !
Leden 12, 200916 r Autor Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne To já dneska trochu větral !!! Kamarádka se taky divila že jsem z Vyškova za nějakejch 20.minut až před jejich na Vinohradech. Že to s jejich jezdí pomalu hoďku
Leden 12, 200916 r Chlapi nic,, ac nerad, musim jeste na cestu ... tak se tu mejte, moc neponocujte - Dobrou a zitra hodne zdaru ! mej se chlape.A dodrzuj
Leden 12, 200916 r quatro nasadí až poleze z morganovýho večírku po čtyřech jojo,v pátek vyzkouším všehrab
Leden 12, 200916 r rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky. Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli. njn, skoro 4 roky s autem
Leden 12, 200916 r rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky.Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli. njn, skoro 4 roky s autem přesně takhle jsem to měl když jsem prodával feldu,s tou jsem vydržel cca 2 a půl roku.No a s Fabčou to bude podobný,i když ji nemám tak dlouho
Leden 12, 200916 r Jiřiku: co budeš mít za auto? Do čeho jdeš? ještě nevím,tak nějak se rozhlížím.Jak už jsem psal odpoledne,když to vyjde,tak bude funglovka,ale víc neprozradím.Zatím tak nějak hledám náhradní řešení
Leden 12, 200916 r Tam je vic hezkých aut,vid? Taky na to čumim jako puk! Nechceš mou Octávku? nechci,je poškrábaná od myčky
Leden 12, 200916 r Ach jooo!!!! ta Audina se mi líbi na těch stránkac co jsem Ti poslal za 429 tisic A4 2,5TDi S Line
Leden 12, 200916 r Ach jooo!!!! ta Audina se mi líbi na těch stránkac co jsem Ti poslal za 429 tisic A4 2,5TDi S Line jojo,ta je fakt moc pěkná
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.