Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Doprkna uz v patek ,si vzpominam jak si ji nam predstavil... tak tj ,,ale tak planujes koupi neceho jinyho ne ... ?

hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi

Vloženo
To musíš někam na dálnicu se trochu provětrat. 5 litrů je už dost poznat ;)

Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne

Vloženo
hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi

Tak neprodejny zas ne ,ale cenovka by byla urcite nekde jinde.... A kdyz je klučina spokojenej tak proc ne ,urcite mu to bude delat radost ..... Najezdis rocne celkem dost ze ..

No tak chvili pesky a pak nejaky quatro ? :p

Vloženo
Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne

To já dneska trochu větral !!!

Kamarádka se taky divila že jsem z Vyškova za nějakejch 20.minut až před jejich na Vinohradech. Že to s jejich jezdí pomalu hoďku ;)

Vloženo

rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky.

Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli.

njn, skoro 4 roky s autem

Vloženo
rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky.

Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli.

njn, skoro 4 roky s autem

přesně takhle jsem to měl když jsem prodával feldu,s tou jsem vydržel cca 2 a půl roku.No a s Fabčou to bude podobný,i když ji nemám tak dlouho

Vloženo
Jiřiku: co budeš mít za auto? Do čeho jdeš?

ještě nevím,tak nějak se rozhlížím.Jak už jsem psal odpoledne,když to vyjde,tak bude funglovka,ale víc neprozradím.Zatím tak nějak hledám náhradní řešení

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...