jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Doprkna uz v patek ,si vzpominam jak si ji nam predstavil... tak tj ,,ale tak planujes koupi neceho jinyho ne ... ? hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 To musíš někam na dálnicu se trochu provětrat. 5 litrů je už dost poznat Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jiřiku: Ty už máš kupce na Fábku? jojo,ve stredu jdeme zaridit papiry a v patek si ji odveze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 hele najezdil jsem s ni za tech 7 mesicu cca 25 tisic,uz ma celkem 176 tis.No a jak bych pretocil 200 tis,tak uz by to podle me bylo uplne neprodejny.Ale klucinovi km vubec nevadej,libi se mu a najede rocne cca 10 tis,tak mu jeste hodne poslouzi Tak neprodejny zas ne ,ale cenovka by byla urcite nekde jinde.... A kdyz je klučina spokojenej tak proc ne ,urcite mu to bude delat radost ..... Najezdis rocne celkem dost ze .. No tak chvili pesky a pak nejaky quatro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Chlapi nic,, ac nerad, musim jeste na cestu ... tak se tu mejte, moc neponocujte - Dobrou a zitra hodne zdaru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 quatro nasadí až poleze z morganovýho večírku po čtyřech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Na dalnici vetsinou mam tech 160/170 : ) ... jj ,je to poznat a stve me to pekelne To já dneska trochu větral !!! Kamarádka se taky divila že jsem z Vyškova za nějakejch 20.minut až před jejich na Vinohradech. Že to s jejich jezdí pomalu hoďku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Chlapi nic,, ac nerad, musim jeste na cestu ... tak se tu mejte, moc neponocujte - Dobrou a zitra hodne zdaru ! mej se chlape.A dodrzuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak to bude těžké loučení,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 quatro nasadí až poleze z morganovýho večírku po čtyřech jojo,v pátek vyzkouším všehrab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak to bude těžké loučení,ne? no jo,měl jsem ji rád holčinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky. Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli. njn, skoro 4 roky s autem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 rozebrání auta je v pohodě, podpis smlouvy taky, předání peněz. Podání klíčů taky.Je jak odjížděl a já nebyl v něm, koncová světla byla menší a menší. Koukal jsem dokud jsem je viděl a nezajely za roh. Oči jśem měl vlhké a v nose nudli. njn, skoro 4 roky s autem přesně takhle jsem to měl když jsem prodával feldu,s tou jsem vydržel cca 2 a půl roku.No a s Fabčou to bude podobný,i když ji nemám tak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 zato já se s oktou určitě rád v budoucnu rozloučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jiřiku: co budeš mít za auto? Do čeho jdeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 neznáte někdo tohodle prodejce? http://www.kaufer.euweb.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Jiřiku: co budeš mít za auto? Do čeho jdeš? ještě nevím,tak nějak se rozhlížím.Jak už jsem psal odpoledne,když to vyjde,tak bude funglovka,ale víc neprozradím.Zatím tak nějak hledám náhradní řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 brou draci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 http://www.autovasicek.cz/ Má moc pěkny káry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Dobrou pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 http://www.autovasicek.cz/Má moc pěkny káry! ten Touran je docela hezkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tam je vic hezkých aut,vid? Taky na to čumim jako puk! Nechceš mou Octávku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tam je vic hezkých aut,vid? Taky na to čumim jako puk! Nechceš mou Octávku? nechci,je poškrábaná od myčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ach jooo!!!! ta Audina se mi líbi na těch stránkac co jsem Ti poslal za 429 tisic A4 2,5TDi S Line Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ach jooo!!!! ta Audina se mi líbi na těch stránkac co jsem Ti poslal za 429 tisic A4 2,5TDi S Line jojo,ta je fakt moc pěkná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.