theFrigo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahoj Rosťo, sakra chci se mít jako Ty a skoro makat :-) mě už to dneska vypuklo v 6 rano cestou do prace :-(, jenom za tech 45 minut co mi trvá cesta sem už měl 3 problémy k pořešení, fuj je to hnus ta práce, už aby byl pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ¨Tady je taky hnusně a před chvilkou zase padal ten hnusnej bílej patvar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahoj Rosťo, sakra chci se mít jako Ty a skoro makat :-) mě už to dneska vypuklo v 6 rano cestou do prace :-(, jenom za tech 45 minut co mi trvá cesta sem už měl 3 problémy k pořešení, fuj je to hnus ta práce, už aby byl pátek No Frigo já taky občas dělám,ale to poznáte tím,že nebudu psát, Jinak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zdarek vsem prichozim ! chumelenice vanice co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ¨Tady je taky hnusně a před chvilkou zase padal ten hnusnej bílej patvar... Ahoj kamarádíčku. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je fakt chandel. Uz aby bylo aspon 15°C. Z tech bilech s*acek mi uz hrabe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 pratele nedelate tu taky nekdo do kompu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je fakt chandel. Uz aby bylo aspon 15°C. Z tech bilech s*acek mi uz hrabe. to mi povidej.... ja bych si taky konecne umyl karu zvenci+uvnitr od toho listopadu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi : co by si potreboval s PC. Cvrcek uz se taky tesi az probehne jarni odbleseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 pratele nedelate tu taky nekdo do kompu? Ovi hodně to dělá Murder. A co potřebuješ ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi : co by si potreboval s PC. Cvrcek uz se taky tesi az probehne jarni odbleseni. shanim nejakou desku do PC a aby byla bud indenticka ci max. podobna ASUSu A8N-E viz. http://cz.asus.com/products.aspx?l1=3&...amp;modelmenu=2 strejc to ma v bedne a klekla mu total... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi hodně to dělá Murder. A co potřebuješ ??? do PC delam jiz nekolik radek dlouhych let taky...jak soft tak hardw. - jen potrebuju sehnat tenhle MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já to tady máš puštěny jako kulisu a občas přispěju. Rosto: díky za emaily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jasně Romane. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 shanim nejakou desku do PC a aby byla bud indenticka ci max. podobna ASUSu A8N-E viz. http://cz.asus.com/products.aspx?l1=3&...amp;modelmenu=2strejc to ma v bedne a klekla mu total... To je nejaka stara patice. 939 maji u KaK jen jednu desku. To bys musel udelat novej system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 http://eshop.kak.cz/zbozi/aan030-zakladni-...n-939n68pv-gla/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bry ranko ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Čau Jirko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To je nejaka stara patice. 939 maji u KaK jen jednu desku. To bys musel udelat novej system. vim vim vse jsem uz i probehl..... kak, czc, alzu.... zmena komplet neprichazi v uvahu..... CPU+pemet..... tad sem neco pohledal na netu tak uvidime..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bry ranko ve spolek zdarek! tak se pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 http://eshop.kak.cz/zbozi/aan030-zakladni-...n-939n68pv-gla/ a za tu cenu?...... se po*rali v kine....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrý den moc práce.... nasedanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrý den moc práce.... nasedanou no ja koukam na film nejak jsem vse stihnul vcera a dnes rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrý den moc práce.... nasedanou Ahoj exBobiku. Ty woe tady padá sníh jako kráva.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdar ušáci, Brno hlásí zcela jasno a slunečno, to jsem tak nějak nečekal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.