Březen 24, 200916 r kluci nedělají se nějaký podložky nebo něco, který bych přidělal na repro 6x9 palcu a mohl jsem je připevnit na díry 4x6 palcu???
Březen 24, 200916 r kluci nedělají se nějaký podložky nebo něco, který bych přidělal na repro 6x9 palcu a mohl jsem je připevnit na díry 4x6 palcu??? Pohledej po fóru typana s nickem MilanII, ten dělá takovýhle úmaky z MDF...
Březen 24, 200916 r kluci nedělají se nějaký podložky nebo něco, který bych přidělal na repro 6x9 palcu a mohl jsem je připevnit na díry 4x6 palcu??? Pohledej po fóru typana s nickem MilanII, ten dělá takovýhle úmaky z MDF...
Březen 24, 200916 r já bych si dal nějakou minutku, co nabízíš Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem a k temu ameriky...
Březen 24, 200916 r Tak nekecej a dej si škopek... ty jo,cesky toceny bych si dal hned Na Besede to dozenu
Březen 24, 200916 r Jirko, máš prosímtě tucha, kolik stojí přímo u vás roční CH dálnička ? Hele jina nez rocni neexistuje a stoji 40 franku
Březen 24, 200916 r no jo,a snezi dal o sto sest Tak to tam musí bejt krásný co ? . Na lyže jak dělaný.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.