jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 taky bych.... myslim ze na Besede jich par urveme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak na to ze jste v praci tak OK A to jsme si Ovi dali zase 2 a zase 2 a to čtvrtý už nmi nejede. čeče :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... u ocka se dobre spi........a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 čao po obýdku dneska sem vyjímečně zkusil Eurest a docela to šlo Zdarec Dakouši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak co Rosťo, už máš lepší náladu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... taky bych si jednu přílohu dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... tak to je krasna prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 u ocka se dobre spi........a Já pouze ten spánek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak co Rosťo, už máš lepší náladu? Jj. Včera se toho seběhlo nějak moc najednou. V práci mě nasrali, potom problém u Benziny, a nakonec woe Davon. No ta jsem vypěnil. Co naděláš no.ale už jsem to vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hele Spidi,obracim se na tebe jako na odbornika.Az dojedu do Cech,chci bramboru poradne umejt a necim navoskovat.Co bys doporucil na novej lak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosťo, to mě povídej, sem měl včera taky den jak vyšitej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosťo, to mě povídej, sem měl včera taky den jak vyšitej.. no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dakie: včera jsem se Tě zastal..bylo pokračování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni peknou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosťo, to mě povídej, sem měl včera taky den jak vyšitej.. Jo to jsi psal. Něco V MB ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 peknou? jj a kamaradskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni to by šlo a už ste vybrali lokál? Dakie: včera jsem se Tě zastal..bylo pokračování? měl sem zasekanej net, tak sem ani nemoh odpovědět, asi naschvál a bylo to jedině dobře, protože bych reagoval s horkou hlavou a to by nebylo dobrý.. takle sem nepsal radši nic! pokračování nebylo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi : Hodně kamarádskou ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Takovy ty trable vždycky stojej za pět písmen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to by šlo a už ste vybrali lokál? nene nevybrali - asi dnes vecer... nebo zejtra pres den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Někdy Romčo i za víc písmen...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jj a kamaradskou hezky pekne.A na Besedu nepojede,bych ji jenom zcihnul .Na vic bych si netroufnul,bo jsem hodnej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi : Hodně kamarádskou ????? jj i tak jak si urco myslis ty a to pozor - necha me jeste zajet autem do garaze do druhyho dne aby bylo krasne vychraty.... ........no a rano se jede do prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to máš Ovi dost dobrý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 hezky pekne.A na Besedu nepojede,bych ji jenom zcihnul .Na vic bych si netroufnul,bo jsem hodnej kluk nene nepojede to zname... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.