Březen 24, 200916 r tak na to ze jste v praci tak OK A to jsme si Ovi dali zase 2 a zase 2 a to čtvrtý už nmi nejede. čeče :smich:
Březen 24, 200916 r Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... u ocka se dobre spi........a
Březen 24, 200916 r Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... taky bych si jednu přílohu dal
Březen 24, 200916 r Už su zase tady, já jsem si jako přílohu k tomu obědu dal ještě hodinku zadřímnutí u óčka... tak to je krasna prace
Březen 24, 200916 r tak co Rosťo, už máš lepší náladu? Jj. Včera se toho seběhlo nějak moc najednou. V práci mě nasrali, potom problém u Benziny, a nakonec woe Davon. No ta jsem vypěnil. Co naděláš no.ale už jsem to vyřešil.
Březen 24, 200916 r Hele Spidi,obracim se na tebe jako na odbornika.Az dojedu do Cech,chci bramboru poradne umejt a necim navoskovat.Co bys doporucil na novej lak?
Březen 24, 200916 r Rosťo, to mě povídej, sem měl včera taky den jak vyšitej.. no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni
Březen 24, 200916 r no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni peknou?
Březen 24, 200916 r Rosťo, to mě povídej, sem měl včera taky den jak vyšitej.. Jo to jsi psal. Něco V MB ne?
Březen 24, 200916 r no obcas to je mazec - zejtra vemu na pivko mozna i kamosku at je zpestreni to by šlo a už ste vybrali lokál? Dakie: včera jsem se Tě zastal..bylo pokračování? měl sem zasekanej net, tak sem ani nemoh odpovědět, asi naschvál a bylo to jedině dobře, protože bych reagoval s horkou hlavou a to by nebylo dobrý.. takle sem nepsal radši nic! pokračování nebylo..
Březen 24, 200916 r to by šlo a už ste vybrali lokál? nene nevybrali - asi dnes vecer... nebo zejtra pres den
Březen 24, 200916 r jj a kamaradskou hezky pekne.A na Besedu nepojede,bych ji jenom zcihnul .Na vic bych si netroufnul,bo jsem hodnej kluk
Březen 24, 200916 r Ovi : Hodně kamarádskou ????? jj i tak jak si urco myslis ty a to pozor - necha me jeste zajet autem do garaze do druhyho dne aby bylo krasne vychraty.... ........no a rano se jede do prace....
Březen 24, 200916 r hezky pekne.A na Besedu nepojede,bych ji jenom zcihnul .Na vic bych si netroufnul,bo jsem hodnej kluk nene nepojede to zname...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.