Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 A navic to je V6.Hned bych do ní skočil po hlavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 musí jezdit parádně.Kámoš ve Švajcu si koupil novou A3 S-line,dvoulitr TDI-170 koní,quattro a taky to jezdí pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Kurva! Akorát jsem nasranej...to sem neměl vidět.Do pi.. zase z toho nebudu chrápat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ja nezaspím z pána revolucionára Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 vseci spi? tak ja prijdu z restauracniho a nikdo tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 á,pán byl popíjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 á,pán byl popíjet ne jen dohodnout nejake drobnosti a pri te prilezitosti....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 ne jen dohodnout nejake drobnosti a pri te prilezitosti....... tak to jo,každej tomu říká jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No nic,jdu spát,tak se tu mějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2009 No nic,jdu spát,tak se tu mějte Taky se tam pomalu přesunu. Dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 jj presne tak -_- taky jdu zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ty wole..půlnoc pomalu pryč! Hele a nevíte teda co je s tou Janinou??? Snad mě nečeká na kraji Hradce!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Taky se tam pomalu přesunu. Dobrou tak taky -_- cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Ty wole..půlnoc pomalu pryč! Hele a nevíte teda co je s tou Janinou??? Snad mě nečeká na kraji Hradce!!! no zadny podrobnosti nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak bry rano panove !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 (editace) nazdar pane, mam pro tebe v kufru tu mrizku rano nebylo dost svetla to odfotit, vyfotim to pres obed a nekam to dam. Ale ty zobacky jsou v horsim stavu nez jsem cekal, takze pripadna cena pri prodeji je za ODVOZ. Vcera mi dosli RS pedaly super, akorat podlozka pod nohu me teda uplne nasrala, ale to je uplne jina story a nejdrive necham vyjadrit prodejce. Editováno: 13. leden 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 nazdar pane, mam pro tebe v kufru tu mrizku rano nebylo dost svetla to odfotit, vyfotim to pres obed a nekam to dam. Ale ty zobacky jsou v horsim stavu nez jsem cekal, takze pripadna cena pri prodeji je za ODVOZ. Vcera mi dosli RS pedaly super, akorat podlozka pod nohu me teda uplne nasrala, ale to je uplne jina story a nejdrive necham vyjadrit prodejce. zdarek pane! no me v patek ma kamos rict jestli mi sezene vsechny 3ks komplet tak uvidime no... jinak foto hod klidne sem do hospy alespon mrknu jak se tam zadelava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 co mas s podlozkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 . Dobré dopoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 taky zdravim - cas na svacinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 taky zdravim - cas na svacinku Jak u koho - já teprve snídal !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jak u koho - já teprve snídal !!! jo takhle tak to jo... zaseale pekne vyspalej ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jo takhle tak to jo... zaseale pekne vyspalej ze? Jj a do růžova Nic mě nikam nehoní tak proč vylízat z vyhřátého pelíšku. To až za chvílu se chystám za příjemnější zábavou !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 taky bych si dal jeden den spanku treba "jen" do 9:00 je to by bylo... kam se chystas? sport? lyze-brusle-squash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.