Březen 24, 200916 r Spidi. Není lepší nějakej nanoprodukt na novej lak? Co myslíš. Ochrana atd... Pokud to namažeš nějaký nanohovnem, tak na tom uděláš sice nepropustnej film, ale ten novej lak nebude v první fázi dost dobře vyzrávat a vlivem rozdílné tepelné dilatace se v něm začnou dělat mikropóry. Nano bych dal až tak po roce a později...
Březen 24, 200916 r Pokud to namažeš nějaký nanohovnem, tak na tom uděláš sice nepropustnej film, ale ten novej lak nebude v první fázi dost dobře vyzrávat a vlivem rozdílné tepelné dilatace se v něm začnou dělat mikropóry. Nano bych dal až tak po roce a později... Takže na mý 3 letý autí jo ???
Březen 24, 200916 r mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce..
Březen 24, 200916 r mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim Taky půjdu, bo včera jsem nebyl a zítra taky nepůjdu...
Březen 24, 200916 r No doufám, že to tak jednou bude... tak to se musíš o to zasloužit Takže na mý 3 letý autí jo ??? tak starý auto hoď už do šrotu
Březen 24, 200916 r Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce.. není ti to blbý chlastat v práci???
Březen 24, 200916 r Takže na mý 3 letý autí jo ??? Samože a ten škodováckej vodou ředitelnej shit potřebuje něco takovýho jak sůl...
Březen 24, 200916 r tak to se musíš o to zasloužit tak starý auto hoď už do šrotu Taky jsem o tom uvažoval,že bych šel do faceliftu, ale neví,neví,nevím :smich:
Březen 24, 200916 r není ti to blbý chlastat v práci??? My nechlastáme Stando. Jen si čistíme ledviny ne ???
Březen 24, 200916 r Samože a ten škodováckej vodou ředitelnej shit potřebuje něco takovýho jak sůl... Díky za radu Spidi. :palec2:
Březen 24, 200916 r mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim tak si dej jedno na moje zdravý
Březen 24, 200916 r My nechlastáme Stando. Jen si čistíme ledviny ne ??? já ti ani nevím já budu muset asi začít dodržovat pitnej režim
Březen 24, 200916 r Hele Stando v klidu. My dáme s kolegou tak max. 3 - 4 kousky a nějakou štamprlu jindřichohradeckýho rumu a pohoda.
Březen 24, 200916 r Nene. U obchodní firmičky. Jo a dneska SLAVIE ne ???? Upraveno Březen 24, 200916 r od Rosťa19
Březen 24, 200916 r já ti ani nevím, pokud tam nejsou Budějice, atk mě hokej moc nezajímá, krom reprezentace Upraveno Březen 24, 200916 r od Standis
Březen 24, 200916 r Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce.. jo tak to je potom jina...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.