Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Spidi. Není lepší nějakej nanoprodukt na novej lak? Co myslíš. Ochrana atd... Pokud to namažeš nějaký nanohovnem, tak na tom uděláš sice nepropustnej film, ale ten novej lak nebude v první fázi dost dobře vyzrávat a vlivem rozdílné tepelné dilatace se v něm začnou dělat mikropóry. Nano bych dal až tak po roce a později... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to je jako by jsi šel domu No doufám, že to tak jednou bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pokud to namažeš nějaký nanohovnem, tak na tom uděláš sice nepropustnej film, ale ten novej lak nebude v první fázi dost dobře vyzrávat a vlivem rozdílné tepelné dilatace se v něm začnou dělat mikropóry. Nano bych dal až tak po roce a později... Takže na mý 3 letý autí jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim Taky půjdu, bo včera jsem nebyl a zítra taky nepůjdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No doufám, že to tak jednou bude... tak to se musíš o to zasloužit Takže na mý 3 letý autí jo ??? tak starý auto hoď už do šrotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce.. není ti to blbý chlastat v práci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Takže na mý 3 letý autí jo ??? Samože a ten škodováckej vodou ředitelnej shit potřebuje něco takovýho jak sůl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak to se musíš o to zasloužit tak starý auto hoď už do šrotu Taky jsem o tom uvažoval,že bych šel do faceliftu, ale neví,neví,nevím :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 není ti to blbý chlastat v práci??? My nechlastáme Stando. Jen si čistíme ledviny ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Samože a ten škodováckej vodou ředitelnej shit potřebuje něco takovýho jak sůl... Díky za radu Spidi. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 mladenci dnes asi pujdu na jedno.... a musim uznat ze se tesim tak si dej jedno na moje zdravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 My nechlastáme Stando. Jen si čistíme ledviny ne ??? já ti ani nevím já budu muset asi začít dodržovat pitnej režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosťo, není vůc zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No právě o to jde. PITNEJ REŽIM !!!!! To je to správný slovo. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak to mám celkem sekeru a mám co dohánět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hele Stando v klidu. My dáme s kolegou tak max. 3 - 4 kousky a nějakou štamprlu jindřichohradeckýho rumu a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 neděláš v hospodě?? že poctivě dodržuješ pitný režim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Nene. U obchodní firmičky. Jo a dneska SLAVIE ne ???? Editováno: 24. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) já ti ani nevím, pokud tam nejsou Budějice, atk mě hokej moc nezajímá, krom reprezentace Editováno: 24. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ovi to já si jich dám pár v práci a pak se mii nikam už nechce.. jo tak to je potom jina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No já su zase zvědavej, jak dopadne ta naše Kometa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 není ti to blbý chlastat v práci??? me rozhodne by nebylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Taky fandím Budějkám,ale letos to nevyšlo. Co se dá dělat. Snad příště. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.