Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahoj Pepi taky u vás tak hnusně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No myslím že zrovna tímhle Sonaxem určitě nic nezkazíš, sice jakože Nano technologie, ale v podstatě klasickej tekutej vosk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ahoj Pepi taky u vás tak hnusně? Čao Bobíku, teď momentálně je fakt hrozně a to mám jít za 17 minut do hospody... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No myslím že zrovna tímhle Sonaxem určitě nic nezkazíš, sice jakože Nano technologie, ale v podstatě klasickej tekutej vosk... mám jak tenhle ale s číslem 2 a pak tuhej vosk v plechovce a výsledek vždy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No myslím že zrovna tímhle Sonaxem určitě nic nezkazíš, sice jakože Nano technologie, ale v podstatě klasickej tekutej vosk... mam na mysli ten tuhej vosk,kterej je na ty strance sestej v nabidce-ten v ty plechovce za 520 kc.Myslis ze na novej lak bude dobrej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Aha, tak to jsem se ukouk, sice píšou že neobsahuje brusné (abrazivní) částice, ale raděj bych to aspoň teď přes léto nastil nějakým tím tekutým balzámem a na podzim bych to namatlal tím tvrdým voskem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Aha, tak to jsem se ukouk, sice píšou že neobsahuje brusné (abrazivní) částice, ale raděj bych to aspoň teď přes léto nastil nějakým tím tekutým balzámem a na podzim bych to namatlal tím tvrdým voskem... Diky za radu.Jen me u tech balzamu zarazi,ze tam pisou,ze jsou urceny na vyzraly lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Čao Bobíku, teď momentálně je fakt hrozně a to mám jít za 17 minut do hospody... já naštěstí jen 3 minuty, čekám až mě ovidius prozvoní a jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Diky za radu.Jen me u tech balzamu zarazi,ze tam pisou,ze jsou urceny na vyzraly lak No hned ten první nahoře v tom odkazu byl na nový laky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A já už důůůů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A já už důůůů... tak si to uzij a diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) jirka3: Jj ten mám...píšou že neobsahuje brusné částice.. taky se plechovka chlubí nálepkou AutoBild-sehr gut http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248732...ct-tuhyvosk.jpg Editováno: 24. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jirka3: Jj ten mám...píšou že neobsahuje brusné částice.. taky se plechovka chlubí nálepkou AutoBild-sehr gut http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248732...ct-tuhyvosk.jpg neco mu vyberu a pustim se do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 neco mu vyberu a pustim se do toho Když jdu voskovattak..dokonale umyju,vysuším,pak beru tu tekutou leštěnku a pak znovu celý auto tím tuhým voskem v plechovce...vydrží to tak 3 měsíce ikdyž meješ auto 2x týdně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdarec chlapi. Tak už jsem zase tady. A hlavně doma z rachoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdarec chlapi. Tak už jsem zase tady. A hlavně doma z rachoty. tak to ja mazu do sprchy,bo dnes zase prijdou nejaky studentky na drink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Koukám Jirko,že tam máš pořád nějaký studentky co ???? A na drink jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak se mužem těšit na nějaký hezký fotky nee...sekce tu na to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 čau kluci, jsem zde též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak se mužem těšit na nějaký hezký fotky nee...sekce tu na to je... Zdar Najmis a Stando... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 čau Rosťo, co nového od doby kdy jsme se viděli naposled??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) čus pane.....u nás právě ted vánice jako prase....uplná sibiř... a nahoře je to taky vostrý.... http://kamery.humlnet.cz/show_webcam.php?u...u/2048x1536.jpg Editováno: 24. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Celkem nic. Napadlo trochu sněhu posraný....,trochu mrzne ajsem po večeři takže v pohodě. Jo a posluchám Manowar :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tj nějakej metal bo co....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 čus pane.....u nás právě ted vánice jako prase....uplná sibiř... a nahoře je to taky vostrý.... http://kamery.humlnet.cz/show_webcam.php?u...u/2048x1536.jpg čau najmi ty krásko, to by se lyžovalo, jedna radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.