Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj Pepi :)

taky u vás tak hnusně?

No myslím že zrovna tímhle Sonaxem určitě nic nezkazíš, sice jakože Nano technologie, ale v podstatě klasickej tekutej vosk... ;)

Ahoj Pepi :)

taky u vás tak hnusně?

Čao Bobíku, teď momentálně je fakt hrozně a to mám jít za 17 minut do hospody... :feve:

No myslím že zrovna tímhle Sonaxem určitě nic nezkazíš, sice jakože Nano technologie, ale v podstatě klasickej tekutej vosk... ;)

mám jak tenhle ale s číslem 2 a pak tuhej vosk v plechovce a výsledek vždy... :palec2:

mam na mysli ten tuhej vosk,kterej je na ty strance sestej v nabidce-ten v ty plechovce za 520 kc.Myslis ze na novej lak bude dobrej?

Aha, tak to jsem se ukouk, sice píšou že neobsahuje brusné (abrazivní) částice, ale raděj bych to aspoň teď přes léto nastil nějakým tím tekutým balzámem a na podzim bych to namatlal tím tvrdým voskem... ;)

Aha, tak to jsem se ukouk, sice píšou že neobsahuje brusné (abrazivní) částice, ale raděj bych to aspoň teď přes léto nastil nějakým tím tekutým balzámem a na podzim bych to namatlal tím tvrdým voskem... ;)

Diky za radu.Jen me u tech balzamu zarazi,ze tam pisou,ze jsou urceny na vyzraly lak :feve:

Čao Bobíku, teď momentálně je fakt hrozně a to mám jít za 17 minut do hospody... :feve:

já naštěstí jen 3 minuty, čekám až mě ovidius prozvoní a jdu :)

Diky za radu.Jen me u tech balzamu zarazi,ze tam pisou,ze jsou urceny na vyzraly lak :feve:

No hned ten první nahoře v tom odkazu byl na nový laky... ;)

A já už důůůů...

A já už důůůů...

tak si to uzij a diky :palec2:

neco mu vyberu a pustim se do toho :palec2:

Když jdu voskovattak..dokonale umyju,vysuším,pak beru tu tekutou leštěnku a pak znovu celý auto tím tuhým voskem v plechovce...vydrží to tak 3 měsíce ikdyž meješ auto 2x týdně... ;)

:palec2:

Zdarec chlapi. Tak už jsem zase tady. A hlavně doma z rachoty. :rock:

Zdarec chlapi. Tak už jsem zase tady. A hlavně doma z rachoty. :rock:

tak to ja mazu do sprchy,bo dnes zase prijdou nejaky studentky na drink ;)

Koukám Jirko,že tam máš pořád nějaký studentky co ???? A na drink jo ??? :prc:

tak se mužem těšit na nějaký hezký fotky nee...sekce tu na to je... ;):p

tak se mužem těšit na nějaký hezký fotky nee...sekce tu na to je... ;):p

Zdar Najmis a Stando... -_-

Celkem nic. Napadlo trochu sněhu posraný....,trochu mrzne ajsem po večeři takže v pohodě. Jo a posluchám Manowar :rock: :rock: :rock:

tj nějakej metal bo co....? :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.