Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Celkem nic. Napadlo trochu sněhu posraný....,trochu mrzne ajsem po večeři takže v pohodě. Jo a posluchám Manowar :rock: myslím, že ze sněhem se budeme ještě nějakou chvilku potkávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tj nějakej metal bo co....? Jj Najmi Jojo. Máš pravdu a dost dobrý. Jsem rozenej rocker takže nic jinýho něč rock a metal neposlouchám. :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tjn....ale už bych rád aby bylo hezky a teplo... ikdyž nový lyže jsem ještě neuklidil a pak jsem si ještě koupil i nový Salomonky tak se jezdilo parádně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 myslím, že na teplo tu na fóru čeká většina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jj Najmi Jojo. Máš pravdu a dost dobrý. Jsem rozenej rocker takže nic jinýho něč rock a metal neposlouchám. :rock: já byl s metalákem 1rok na pokoji na intru a mazec jako.... v té době měl doma prej přez 350 kazet každou skupinu vyjmenoval od složení až po názvy písniček každýho alba,atd...blázen!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 standis: jj čeká.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 standis: jj čeká.... já vím, já taky pak uděláme nějaký pěkný fota, jen co Rózu doladím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 lukyssek:čau pane.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmi: ahoj, zdravím do podkrkonoší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 do zasněžených podkrkonošských háju a luk.... kua ještě že sem nepřezouval...trochu sem měl cukání,ale vydržel jsem to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis: ted mužeš bejt rád:) ...jinak zkoušet tvoje 17" s mýma HP už není třeba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrej večír! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 čus Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 já byl s metalákem 1rok na pokoji na intru a mazec jako.... v té době měl doma prej přez 350 kazet každou skupinu vyjmenoval od složení až po názvy písniček každýho alba,atd...blázen!!!! Tak to byl fajnšmekr. Tak dobrej nejsem. Mám to jen v uších, ne v hlavě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Romariooo:ahoj.. Editováno: 24. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Zdarec Lukyne a Romane. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to byl fajnšmekr. Tak dobrej nejsem. Mám to jen v uších, ne v hlavě. jo to fakt byl... ale uši na hlavě doufám máš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jasně že jo Najmi... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis a Rosto: zdravím Vás chlapáci! Tak jak je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 u mě celkem normál den...a jinak kuju pikle na jaro.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 copak se chystá najmi???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis: nemluv v hádankách! Budeš kupovat novou káru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kuci nic velkýho jen maličkosti.. novou káru....?nepotřebuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Takže kola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis a Rosto: zdravím Vás chlapáci! Tak jak je? OK Romčo, zapoměl jsi napsat název frmy v tý ulici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.