Březen 24, 200916 r Celkem nic. Napadlo trochu sněhu posraný....,trochu mrzne ajsem po večeři takže v pohodě. Jo a posluchám Manowar :rock: myslím, že ze sněhem se budeme ještě nějakou chvilku potkávat
Březen 24, 200916 r tj nějakej metal bo co....? Jj Najmi Jojo. Máš pravdu a dost dobrý. Jsem rozenej rocker takže nic jinýho něč rock a metal neposlouchám. :rock:
Březen 24, 200916 r tjn....ale už bych rád aby bylo hezky a teplo... ikdyž nový lyže jsem ještě neuklidil a pak jsem si ještě koupil i nový Salomonky tak se jezdilo parádně..
Březen 24, 200916 r Jj Najmi Jojo. Máš pravdu a dost dobrý. Jsem rozenej rocker takže nic jinýho něč rock a metal neposlouchám. :rock: já byl s metalákem 1rok na pokoji na intru a mazec jako.... v té době měl doma prej přez 350 kazet každou skupinu vyjmenoval od složení až po názvy písniček každýho alba,atd...blázen!!!!
Březen 24, 200916 r standis: jj čeká.... já vím, já taky pak uděláme nějaký pěkný fota, jen co Rózu doladím
Březen 24, 200916 r do zasněžených podkrkonošských háju a luk.... kua ještě že sem nepřezouval...trochu sem měl cukání,ale vydržel jsem to....
Březen 24, 200916 r Najmis: ted mužeš bejt rád:) ...jinak zkoušet tvoje 17" s mýma HP už není třeba:)
Březen 24, 200916 r já byl s metalákem 1rok na pokoji na intru a mazec jako.... v té době měl doma prej přez 350 kazet každou skupinu vyjmenoval od složení až po názvy písniček každýho alba,atd...blázen!!!! Tak to byl fajnšmekr. Tak dobrej nejsem. Mám to jen v uších, ne v hlavě.
Březen 24, 200916 r Tak to byl fajnšmekr. Tak dobrej nejsem. Mám to jen v uších, ne v hlavě. jo to fakt byl... ale uši na hlavě doufám máš....
Březen 24, 200916 r Najmis a Rosto: zdravím Vás chlapáci! Tak jak je? OK Romčo, zapoměl jsi napsat název frmy v tý ulici.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.