Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak je tam poutáč: výfuky nebo tak něco.Ale neni to zitra ale ve čtvrtek jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Takže kola... tak to seš fakt vedle...jedna z maličkostí je třeba lízo do laku...víc neprásknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Neblbni...je krize a doba je zlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak je tam poutáč: výfuky nebo tak něco.Ale neni to zitra ale ve čtvrtek jo? Jasně ve čtvrtek a ještě se ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Neblbni...je krize a doba je zlá jo tak v tom máš zas pravdu...jako u ČEZu se fakt nemáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak to seš fakt vedle...jedna z maličkostí je třeba lízo do laku...víc neprásknu... jen jestli nás netaháš za ponožky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis: viš jak...jak si kdo ustele...tak si lehne.Ale neboj! I u nás se má hromadně propouštět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) to bych vám nemohl udělat..... romariooo:jasně propouští se všude... Editováno: 24. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Najmis: viš jak...jak si kdo ustele...tak si lehne.Ale neboj! I u nás se má hromadně propouštět. tak moc firem není, kde by se nepropouštělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 U nás ne chlapi. A ještě nám kupujou pivečko :::: -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosto: tak to bud rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tááák to bud rád a užívej pivka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Díky chlapi. Někdy vás pozvu na točený a prasátko co ??? -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosťo:zase u Vás musí být něco extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Extra ne ale asi prosperujeme nebo co ?? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 to bych si taky nechal líbit, nebude přibírat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jestli jo Stando, dám vědět jo? Otázka je za kolik bys dělal co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Rosto: pro mě něco nemáš? Pod 40 ale nejdu. Editováno: 24. Březen 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak co nejvíc, ať něco z toho života mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No jasně Romčo. Speciálně pro tebe bychom měli post ŘEDITELE jo. :smich: Ale tak velý prachy nemáš ani u VČE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 tak co nejvíc, ať něco z toho života mám Co nejvíc je čirokej pojem. Částku ne ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 VČE? To už neexistuje.Mám to u ČEZu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 zatím mám dobrou práci Rosťo, ale kdyby padla firma( což doufám se nestane) , aspoň vím, na koho se obrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To já zase nevím dne ani hodiny kdy mi řeknou ČÁO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 VČE? To už neexistuje.Mám to u ČEZu. Jo oni už to sloučili viď. Na to sem zapoměl. Ale ani u Čezu ne ne ne ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.