Březen 24, 200916 r zatím mám dobrou práci Rosťo, ale kdyby padla firma( což doufám se nestane) , aspoň vím, na koho se obrátit Pak písn iaž budeš v .... Jo ???
Březen 24, 200916 r To já zase nevím dne ani hodiny kdy mi řeknou ČÁO :palec2: Myslím,že se nemusíš bát. Elektřina je potřeba pořád a tak loajální a šikovný lidi jen tak neseženou.
Březen 24, 200916 r :palec2: Myslím,že se nemusíš bát. Elektřina je potřeba pořád a tak loajální a šikovný lidi jen tak neseženou. rosťo a za 30 by se něco nenašlo???
Březen 24, 200916 r Ty si se posra.... Lukyne ne ??? Za to by tam nikdo nedělal. :smich: Vás se asi moc krize nedotýká,co??
Březen 24, 200916 r To chápu Luky. Změníme téma ne??? Nejsem žádnej kádrovák nebo náborář chlapi. Važte si vzhledem k situaci svojí práce, fakt jo. Včera mě tam pár lidí nasr.... a pak jsem to přenesl i sem a za to se omlouvám. Hlavně Davonovi. Sorry. -_-
Březen 24, 200916 r Vás se asi moc krize nedotýká,co?? Tak trochu jo Stando. Ale máme přes 40 obchodů po republice a něco na slovensku,tak se to nějak kompenzuje. Prostě letos nebudou tak velký prémie ale žijeme.
Březen 24, 200916 r tak změníme téma.nevíte jaké je počasí v Praze??? Teď mrzne jako prase. byl jsem na balkoně a ztuhly mi tepláky čeče.
Březen 24, 200916 r Tak trochu jo Stando. Ale máme přes 40 obchodů po republice a něco na slovensku,tak se to nějak kompenzuje. Prostě letos nebudou tak velký prémie ale žijeme. hlavně, že aspoň tak
Březen 24, 200916 r jiný téma? dal bych jedno pětipivo Jdu si udělat kávu... tyto 2 kombinace bych si nechal líbit,ale až v pátek. kávu jsem už bohužel měl a na pětipivo nemohu
Březen 24, 200916 r Teď mrzne jako prase. byl jsem na balkoně a ztuhly mi tepláky čeče. tak to je celkem zima, to budu muset dojít zkontrolovat
Březen 24, 200916 r Mě taky jednu Romčo. S mlékem a 3 cukry. Díkyyyyy. cukr není zdravej, dej si jí bez něho
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.